MMOGA

Bij MMOGA FIFA 20 Coins kopen

mmoga-bannerAls je op zoekt bent naar goedkope FIFA coins, dan zit je bij onze favoriete partner zeker goed. MMOGA heeft meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van virtuele items, verkoop van videogames en alles wat daarbij hoort. MMOGA was zelfs de eerste Europese speler op dit gebied. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit pre-orders keys, gift cards en zelfs iTunes liedjes (je verwacht het niet). Eigenlijk verkoopt MMOGA alles op het gebied van games en krijgen ze steevast hoge beoordelingen van mensen uit de game-wereld, waaronder van ons.

MMOGA door ons getest

Wij hebben meer dan zes jaar ervaring met het kopen van virtuele items. Het begon ooit met gold in Runescape, items in Silkroad en Silkroad-R tot natuurlijk de felbegeerde FIFA coins. Hier zijn wij vooral sinds FIFA 13 actief mee bezig. Wij hebben veruit de meeste coins gekocht bij MMOGA en zijn geen enkele keer bedrogen. Wij krijgen vaak de vraag in onze inbox: “Is MMOGA betrouwbaar?”. Wij kunnen daar volmondig JA op antwoorden. Wij hebben altijd onze coins gehad en zijn altijd vriendelijk geholpen. Dankzij onze hoge activiteit hebben wij ook regelmatig contact met het Duitse bedrijf. Wij mogen leuke spullen weggeven, krijgen games om een review over te schrijven en kunnen de kortingscode VirtualGameCurrency aan jullie geven. Je ontvangt hiermee tijdens het afrekenen de hoogste korting op FIFA coins mogelijk.

Hoe werkt FIFA coins kopen bij MMOGA eigenlijk?

FIFA coins zijn elk jaar weer zeer populair op MMOGA. De game staat dan ook altijd bovenaan de hitlijsten op de website. Dit was bij FIFA 19 het geval en het is niets anders bij FIFA 20 . De manieren van het handelen in FIFA munten is wel iets veranderd met de jaren. Daarom volgt hier de meest actuele lijst van manieren om FIFA coins te kopen.

MMOGA: FIFA 20 Mule Account

Op de website van MMOGA staat het volgende over deze methode van FIFA coins kopen:

You receive an account on which the desired amount of FIFA coins is deposited. After that you can take over the transfer yourself.

Je krijgt dus een nieuw account met het aantal coins waar je voor betaalt er al op. Je kunt direct over de coins (of points) beschikken. Je kunt dit soort accounts kopen voor op de PS4 en PS3, Xbox One en Xbox 360 en de PC-versie van FIFA. Wij hebben dit elk jaar meerdere keren gedaan. Geen enkele keer hebben wij een ban gehad of een waarschuwing van EA. De accounts worden dus op een legitieme manier aangemaakt door MMOGA… en wij kunnen er van genieten (voor erg weinig geld).

mmoga-fifa-coinsMMOGA: FIFA 20 Comfort Trade

Comfort Trade. Het woord klinkt erg comfortabel, maar is dat ook zo? Ja. Zolang je bij MMOGA of een andere betrouwbare shop op deze manier FIFA coins bestelt, dan is het erg comfortabel. MMOGA zelf heeft hier het volgende op te zeggen:

Here you give your account data and the coins transfer will be taken over completely for you by the coins seller.

Jij hoeft alleen aan te geven hoeveel coins je wilt hebben en zij doen de rest. Jij geeft jouw gegevens, die overigens over een veilige verbinding worden verzonden, en zij traden voor jou tot je het gewenst aantal FIFA coins hebt. Deze manier wordt door het bedrijf toegepast bij alle consoles en zelfs de mobiele versie van de game (iOS en Android).

MMOGA: FIFA 20 Player Auction

Sinds de invoering van de price ranges is deze methode iets veranderd, maar nog wel van toepassing.  EA heeft sinds FIFA 16 voor iedere speler bepaalt hoeveel ze minimaal en maximaal waard zijn. Bijvoorbeeld een Niet In Form (NIF) kaart van Dries Mertens kun je verkopen tussen de 1.000 en 30.000 FIFA 17 coins. Als je de kaart dus uit een pack krijgt en je bent niet van plan om een Italiaans FUT-team of Belgisch team te maken, dan kun je hem voor maximaal 30k verkopen. MMOGA kan deze kaart van jou kopen. Dit heet de FIFA 10 Player Auction coins methode. MMOGA zegt het volgende over deze manier van FIFA coins kopen:

Here you sell one of your players to the price of the maximum price range. This corresponds to the amount of coins of the order.

Dus jij wilt bijvoorbeeld 60.000 coins hebben voor jouw Ultimate Team. Je kunt dit bedrag aanvinken op de website van MMOGA en Dries Mertens en Javier Mascherano te koop zetten, voor 30k per stuk. Zo krijg jij veilig en vertrouwd de coins.

Hoe betaal je bij MMOGA?

Het zou teveel zijn om hier de hele lijst op te sommen met alle betaalopties van MMOGA. Het zijn er namelijk erg veel. De belangrijkste voor Nederland is IDEAL. Overige betaalmethoden voor FIFA coins zijn PayPal, Paysafecard, Mobile Payment, Visa, Skrill en Giropay. Alle betaalopties kun je op de website vinden

MMOGA korting en loyaliteitsbonussen

De website heeft een zeer uitgebreid loyaliteitsprogramma. Zij noemen dit “Loyalty Discount”. De kortingen kunnen, als je een regelmatige terugkerende klant bent, oplopen tot 10% op je bestelling. Dit is een erg hoog percentage en wij hebben dit nog niet gezien bij andere aanbieders. Als je daarnaast ook nog eens de MMOGA korting coupon code VirtualGameCurrency gebruikt, krijg je een leuke korting, ook als je een nieuwe bezoeker bent.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.