Goldah

Bij Goldah FIFA Coins kopen

Goldah fifa coins kopenGoldah zit al 12 jaar in het vak en dat merk je ook direct aan de website, de handelsmethoden en de livechat. Alles oogt professioneel aan de webste. Goldah is een groot Chinees bedrijf dat honderden mensen in dienst heeft. Ze hebben zelfs een groot kantoor vanwaar zij de dagelijkse operatie runnen. Wij hebben al jarenlang een groot deel van onze coins voor FIFA gekocht bij Goldah en dit is alle keren volledig goed gegaan. Wij hebben zelfs onze complimenten naar de woordvoerster van Goldah gestuurd, iets wat wij zelden doen. Goldah verkoopt naast goedkope FIFA coins en FIFA points ook spullen voor honderden andere games. Bezoek de website van Goldah eens vrijblijvend om te zien wat zij allemaal aanbieden.

Goldah door ons getest

De eerste keer dat wij met het Chinese bedrijf in aanraking kwamen was na een zoektocht naar goedkoop goud voor de game Runescape (jaren geleden). Direct waren wij onder de indruk van de professionaliteit, betrouwbaarheid en de snelle service van dit bedrijf. Je hoeft van het bedrijf niet teveel poespas te verwachten, en dat is heel fijn. De enige ‘poespas’ is het invoeren van de code VGC bij het uitchecken voor een leuke korting. Dat is ons cadeau voor jou.

Having 12 years of experience in the business allows us to efficiently and confidently deal with all kinds of issues. We also sport multiple farming teams along with worldwide suppliers who farm by hand to ensure that we can deliver our goods safely and securely.

Bekijk hier de beste prijzen bij Goldah per console

Hoe werkt FIFA coins kopen bij Goldah eigenlijk?

Het bedrijf heeft op de homepage steevast de ‘hot games’ staan. Dit zijn de games waar zij op het moment de meeste spullen van verkopen. FIFA staat er altijd tussen. FIFA coins bij Goldah zijn al jarenlang het meest populaire product. Je kunt ook voor de nieuwste FIFA coins en points kopen. Dit kan op de volgende manieren bij Goldah.

Goldah: FIFA 20 Mule Account

Het Chinese bedrijf is het meest populair om haar Mule accounts. Vooral, sinds de invoering van min/max prijzen in Ultimate Team, zijn de FIFA Points Accounts enorm in trek. Wij hebben er ook een aantal afgenomen naar volle tevredenheid. Een Mule Account is een nieuw account met daarop een vooraf geselecteerd aantal coins of points. Hier is Goldah echt een koploper in.

Goldah: FIFA 20 Comfort Trade

Als je iemand kan vertrouwen met jouw login gegevens voor FIFA, dan is het zeker dit bedrijf wel. Jij geeft aan dat je bijvoorbeeld voor de PS4, PS3, Android, iOS, Xbox One of Xbox 360 miljoenen FUT coins wilt, dan regelen zij het voor jou!

Goldah: FIFA 20 Player Auction

De laatste, wat minder populaire, methode is via Player Auction. Jij zet een aantal speler te koop voor het maximale bedrag en het bedrijf koopt deze direct van jou over. Zo heb jij snel en veilig jouw coins binnen, zonder dat iemand bij EA gek opkijkt. Op de website staat per aantal coins aangegeven welke speler je het beste te koop kunt zetten.

Hoe betaal je?

Ze hebben bijna alle betaalmogelijkheden die je maar kunt bedenken. Belangrijk voor Nederlanders dat is FIFA coins met IDEAL kopen, maar ook PayPal, Skrill en Maestro is erg fijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebbe het. Veilig en vertrouwd dus. Mocht er toch iets misgaan en je bent onverwachts toch niet tevreden, dan heeft de website een 100% “niet goed? Geld terug!”-regeling.

100% Refund Policy: 100% Money-back Refunds can be made as long as the order is cancelled before the goods arrive. Most reimursements will take up to 24-48 hours to be processed

Korting

Voer bij het betalen van je order de code VGC in voor de beste discount coupon die je op dit moment kunt vinden.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!