Het kan heel moeilijk zijn om een ​​betrouwbare website te vinden om al je in-game spullen voor meerdere games te kopen. Dat is een van de redenen waarom we deze review schreven over een van de grootste bedrijven ter wereld met de verkoop van FIFA 20 coins en andere game-gerelateerde aankopen. Wij vonden U7buy een van de beste aanbieders om je in-game spullen te kopen.

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Deze aanbieder is één van onze favoriete aanbieders.

Coins kopen op U7BUY

U7BUY is veruit een van de beste FIFA-coinleveranciers op internet. In vergelijking met andere aanbieders zijn de coins niet alleen goedkoper, ze worden meestal binnen enkele minuten geleverd. Munten kunnen ook worden gekocht voor meerdere platforms, waaronder XBOX 1, PS4, PC en zelfs XBOX 360 en PS3, zodat degenen zonder de nieuwste generatie geen consoles missen. Er is ook een kortingscode die nu kan worden gebruikt, je moet ze gewoon leuk vinden op Facebook of Google Plus en je kunt jezelf een echte coin besparen!

Alle verschillende methoden voor het overboeken van munten

U7BUY heeft alle beschikbare methoden voor het overboeken van coins. Dat wil zeggen: comforthandel, veilinghuis en donkyaccounts. Het is ook mogelijk om een ​​puntenaccount bij U7BUY te kopen. Dit is de veiligste manier om pakketten te openen en nieuwe spelers te krijgen. De punten zijn 50% goedkoper dan het kopen in een winkel!

Anderen spellen op U7BUY

U7BUY verkoopt ook coins/gold voor andere spellen zoals Riders of Icarus, Blade and Soul, The Eldar Scrolls en FIFA 20 Coins. Er zijn zelfs meer dan 50 spellen om uit te kiezen. Er zijn ook veel opties als het gaat om betalen: VISA, MasterCard en American Express worden geaccepteerd, evenals PayPal, Skrill, Discover en Paysafecard. Alle U7BUY-bestellingen worden ook handmatig verwerkt en zijn niet afhankelijk van robots of macro’s, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat munten niet worden geleverd of ontbreken. Nog een reden om deze provider te gebruiken!

Al met al biedt U7BUY betaalbare muntenpakketten voor meerdere platforms en games die voor uw gemak zeer snel worden geleverd.

De verschillende rollen van U7BUY

U7buy International Network Ltd. neemt de rol van advocaat, rentmeester en lid van de gemeenschap serieus. Services op u7buy.com zijn voor in-game valuta, stroomverdeling, in-game items. Al deze diensten zijn gemaakt van handmatig werk zonder bots of macro’s. U7buy wijdt zijn marktpositie en professionele ethiek aan om de negatieve impact op het spel te voorkomen.

Ervaringen delen over deze webwinkel

Gedurende deze paar jaar zijn er veel bestellingen voltooid op u7buy.com. Misschien zijn er enkele goede aspecten van de site, of zijn er ook enkele slechte aspecten die van invloed zijn op u om te kopen. Om spelers een betere koopervaring te bieden, komt de U7buy review blogger naar je toe. U kunt uw beoordelingen over uw koopervaring delen, die ook de berichten, de beoordelingen, de afbeelding, de video, enzovoort kunnen bevatten. Er is een platform voor u om de beoordelingen te geven en uw koopervaring hier nu met andere kopers te delen!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!