Als je op de PlayStation 4 en PlayStation 3 points wilt kopen voor FIFA Ultimate Team, dan krijg je te maken met Points kopen via het wallet funds. Dit is het betaalsysteem dat op het PlayStation Network, ook wel PSN genoemd, zit aangesloten. Je betaalt hier veilig en vertrouwd met onder andere IDEAL, PayPal, bank overschrijving of Creditcard. Ook als je een FIFA 17 Points Account PS3 koopt, dan koop je dit uiteindelijk via het wallet funds. Hoe dit precies werkt, laten wij je zien!

FIFA points kopen

Met FIFA points kun je een hoop leuke dingen in de game. Je kunt er bijvoorbeeld packs mee kopen, waar weer leuke nieuwe spelers in kunnen zitten. Wij hadden bijvoorbeeld laatst InForm Pogba in een pack! Je kunt ook PS3 en PS4 FIFA points inzetten om mee te doen aan de FUT Draft. Allemaal heel leuk, maar dan moet je wel points hebben!

Points met Wallet Funds kopen

Wij nemen je stap voor stap mee. Hoe koop je met Wallet Funds PlayStation 4 en PlayStation 3 coins voor in FIFA Ultimate Team!

Stap 1: Bij de eerste stap is het belangrijk dat de PlayStation 3 of PlayStation 4 aanstaat en dat je ingelogd bent onder je account. Als je dit doet onder een nieuw FIFA points account, dan moet je er op letten dat je met de juiste gegevens uit de mail inlogt. Je zoekt dan in het hoofdscherm van de PS de PlayStation Store op.

Wallet funds PS3

Stap 2: In het scherm van de PSN Store, druk je op zoeken of search. Soms zie je ook in dit scherm al direct FIFA staan, dan kun je daar natuurlijk op drukken om FIFA points met je wallet funds te kopen!

Wallet funds ps4

Stap 3: Zoek naar de FIFA versie waar je points voor wilt kopen op de PlayStation. Je kunt dit doen door met de letters te schuiven die op je scherm staan.
Stap 4: Druk op de juiste versie van FIFA waar je voor wilt kopen. Wij hebben dit nog gedaan voor FIFA 16 Ultimate Team, maar dit voorbeeld kun je ook toepassen voor FIFA 17 en andere versies van het spel natuurlijk!
Stap 5: Kies het aantal FIFA Points dat je wilt hebben. In het onderstaande voorbeeld zie je de points voor FIFA 16, maar voor de versies zoals FIFA 17 en verder, werkt het exact hetzelfde.

FIFA coins kopen PS3

Stap 6: Druk op het aantal points dat je wilt kopen en voeg deze toe aan de winkelwagen, ook wel Cart genoemd.

FIFA coins kopen ps4

Stap 7: Betaal met je beschikbare wallet funds. Je kunt ook je wallet altijd leeg houden en betalen wanneer je iets bestelt. Wij betalen altijd pas als we afrekenen met IDEAL of PayPal.

Wallet funds points FIFA

Stap 8: geniet van de FIFA Points en maak een goed Ultimate Team! Succes!

 

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!