Kalender: FIFA 20 Ultimate Team

FIFA 20 kalender voor Ultimate Team (FUT)

FIFA 20 is weer uitgekomen voor op onze computers en consoles. Net zoals bijna alle voorgangers, is de FIFA 20 release in september – net voor de donkere maanden. De game is – op het moment dat dit artikel is geschreven – pas net uitgekomen. Wij hebben ons best gedaan om een veelomvattende kalender voor FIFA 20 Ultimate Team te maken. De data hebben wij afgeleid van de voorgaande FIFA versies en hopelijk ook goed gegokt. Deze pagina wordt constant geüpdatet naarmate er meer bekend wordt. Er staan een aantal algemene zaken in over FIFA 20, maar het merendeel betreft ons favoriete onderdeel FUT. Veel plezier met de FIFA 20 Ultimate Team kalender!

In september 2016 werd de FIFA 20 demo vrijgegeven. Kort daarna werd – eindelijk – het gehele spel uitgegeven overal ter wereld. Ook de mobiele versies voor Android en iOS kenden kort daarna de release. De volgende data waren belangijk in FIFA 20 Ultimate Team in september.

Dinsdag 13 september:
FIFA 20 demo release voor Xbox One, Xbox 360, PC, PS3 en PS4
Woensdag 14 september:
FIFA 20 demo release voor Europese PlayStation spelers
Dinsdag 20 september
FIFA 20 Ultimate Team (FUT) Web App release en EA begon met het uitdelen van de dagelijkse gifts (daily gifts) voor vaste spelers. Dit duurde tot en met 1 oktober
Woensdag 21 september
FIFA 20 companion app release voor FUT 16 en het het eerste Team of The Week (TOTW)
Donderdag 22 september
Early Acces speciaal voor mensen die zich hebben ingeschreven voor de EA Acces. In totaal kon je 10 uur in-game spelen.
Donderdag 22 september
De early acces was ook beschikbaar voor een korte tijd (10 uur in-game speeltijd) voor mensen die lid zijn van Origin Acces.
Vrijdag 23 september
De eerste klein update voor FIFA 20 is uitgekomen
Donderdag 29 september
FIFA 20 officieel uitgekomen in Noord Amerika (NA zone)
FIFA 20 release in Europa (Eindelijk!)
FIFA 20 release in Japan
Release in de UK.
FIFA 20 is nu officieel uitgekomen op de PlayStation 4, PlayStation 3 Xbox One Xbox 360 en PC

In oktober 2016 kun je veel evenementen verwachten waarbij je gifts krijgt in de vorm van gratis FIFA 20 coins en cardpacks. EA probeert mensen hiermee te verleiden tot het kopen van de game en het spelen van het populaire onderdeel Ultimate Team. In Oktober 2016 kun je de volgende dingen verwachten in FIFA 20:

Zondag 1 oktober
De eerste ronde van de FIFA Interactive World Cup 2020
Donderdag 6 oktober
Het allereerste ‘Happy Hour’ in FIFA 20 voor alle platformen
Zondag 30 oktober
Speciaal Halloween evenement tot en met 1 November
Zondag 30 oktober
Nog een rond met speciale dagelijkse gifts

In de maand november van 2016 zijn er natuurlijk nog steeds de daily gifts voor de spelers en een speciaal evenement rondom ‘Movember’. Daarnaast moet natuurlijk het begrip Black Friday worden gevierd. Wij verwachten veel grote FUT promoties voor de spelers met goede prijzen voor coins en points.

Zondag 6 november
Daily gifts op deze zondag voor de actieve spelers die dag
Maandag 7 november
Eerste editie van FUT United komt uit en is beschikbaar tot en met 14 november. Je hebt dus een week de kans om dit te bemachtigen
Maandag 21 november
Het evenement Movember begint. Je krijgt de opdracht om een speciaal FUT 20 team samen te stellen, waarvan EA de eisen bepaalt. Als je dit doet, krijg je leuke gifts, coins en packs cadeau
Donderdag 23 tot 25 november
Het is Thanksgivings Day, een nationale feestdag in Amerika en Canada. Dit wordt in FIFA 20 echter wereldwijd gevierd met een speciaal evenement.
Vrijdag 25 november
Na Thanksgiving is het standaard tijd voor Black Friday. Dit is ook een Amerikaans begrip. De meeste werknemers krijgen nog vrij deze dag. veel winkels adverteren met speciale aanbiedingen. Ook in FIFA 20 zullen er leuke aanbiedingen zijn natuurlijk!
Maandag 28 november
Op deze dag zijn er in de Verengide Staten altijd leuke aanbiedingen in online webwinkels. Dit fenoneem wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Ook in FIFA 20 wordt dit gevierd

December is traditioneel de maand van de feestdagen, ook in de FIFA 20 kalender. EA zal speciale evenementen gaan houden voor FIFA 20. Rond kerst is er standaard het evenement FUTmas. Wat kun je nog meer verwachten in December 2016 in FIFA 20?

Vrijdag 9 december
Evenement genaamd ’20 dagen van FIFA’. FIFA 20 spelers kunnen meedoen met de Social Giveaway.
Vrijdag 16 december
Een speciaal kerstevenement genaamd FUTmas. Dit is een van de meest populaire events van het jaar en duurt tot 2 januari
Vrijdag 16 december
Daily gifts

Januari is altijd een hele leuk maand. Als wij naar de kalender kijken, dan worden wij al blij. Het is namelijk weer tijd voor TOTY! Deze afkorting betekent Team Of The Year. De eerste helft van de maand staat in teken van de Winter Upgrades en daarna TOTY. De spelers worden bekend gemaakt na de uitreiking van de Ballon D’or (de gouden bal) voor beste spelers van het afgelopen jaar.

Dinsdag 3 januari
De eerste Winter Tranfer Upgrades voor FIFA 20 Ultimate Team worden bekend gemaakt en doorgevoerd. Spelers die geweldig hebben gespeeld de afgelopen maanden krijgen een verbeterde rating
Maandag 9 januari
De FIFA’20 Ballon D’or vindt plaats. De beste speler en het beste team van het afgelopen jaar worden bekend gemaakt op het prestigieuze gala van de FIFA.
Maandag 9 januari
Team of the Year (TOTY) keeper (GK) en verdedigers zijn beschikbaar in packs voor maximaal 2 dagen
Maandag 11 januari
Team of the Year (TOTY) middenvelders zijn voor maximaal twee dagen in packs beschikbaar
Vrijdag 13 januari
TOTY aanvalers (strikers) zijn voor maximaal 48 uur lang te vinden in packs!
Zaterdag 15 januari
Alle spelers zijn in packs beschikbaar voor de komende dagen. Dit is de laatste kans om TOTY spelers FIFA 20 te vinden
Zaterdag 28 januari
Chinees nieuwjaar evenement

Februari 2020 staat in teken van de updates en upgrades in de FIFA 20 kalender. Daarnaast wordt ook het jaarlijks zeer populaire St. Patricks toernooi aangekondigd in FIFA 20 Ultimate Team. In de onderstaande kalender vindt je de data voor de maand februari.

Vrijdag 3 februari
Eerste deel van de upgrades worden doorgevoerd in FIFA 20
Maandag 6 februari
Eerste editie FUT United komt uit
Maandag 6 februari
Dagelijkse gifts voor FIFA 20 spelers voor 7 dagen lang
Vrijdag 10 februari
Tweede deel van upgrades komen uit in Ultimate Team
Vrijdag 20 februari
St. Patrick’s Day toernooi wordt aangekondigd voor volgende maand
Vrijdag 20 februari
Het derde deel van de upgrades worden doorgevoerd
Vrijdag 24 februari
Het vierde en laatste deel van de upgrades worden doorgevoerd

Maart 2020 is een bijzondere maart voor alle voetbalfans en Ierse fans in de FIFA 20 kalender. Het St. Patrick’s Day toernooi wordt gehouden. De feestdag valt op 20 maart in 2020. Ook geeft FIFA 20 de groene St. Patrick’s Day Green Cards uit. Deze zijn zeer gewild en geven een mooie kans om veel coins mee te verdienen als je slim handelt.

Woensdag 15 maart
St. Patrick’s Day Green Cards worden vrijgegeven. Ierse spelers met ene hoge rating!
Vrijdag 20 maart
Het St Patrick’s Day toernooi wordt gehouden in FIFA 20
Vrijdag 20 februari
FIFA Ultimate Team bestaat 8 jaar. De komende 8 dagen zijn er leuke dingen geplant voor de spelers!

April is niet echt de meest boeiende maand in de FIFA 20 kalender. Het is een maand met wat kleine gifts en events, maar niets groots en boeiend.

Donderdag 18 april
FIFA 20 wordt toegevoegd aan de EA Acces Vault
Vrijdag 28 april
FIFA 20 Community week

Mei is wel weer een leukere maand in de FUT 20 kalender. TOTS komt namelijk uit! Voor wie hier niet mee bekend is: TOTS betekent Team Of The Season. FIFA 20 krijgt, net als in januari, veel spelers met een geweldig hoge rating. Samen met TOTY zijn dit de beste FIFA 20 Ultimate Team kaarten die je maar kunt wensen.

Vrijdag 19 mei
Team Of The Season TOTS komt uit in FIFA 20!

De opvallende lezer zal gemerkt hebben dat de maand juni 2020 ontbreekt. Dat klopt. Er gebeurt namelijk niet echt heel veel deze maand. Misschien op wat kleine gifts en events na. Wij nemen deze periode een vakantie. In juli 2020 staat er wel weer wat leuks op het programma in de FIFA 20 kalender. Daarna is het natuurlijk weer wachten op FIFA 18!

Maandag 3 juli
De eerste Summer Transfer Update voor FIFA 20. De zijn de zomerse updates voor spelers die, sinds de vorige updates in januari, heel goed heeft gepresteerd. Onze verwachtingen zijn, als het zover is, terug te lezen op onze blog
Vrijdag 7 juli
De genomineerden voor de FUTTIES worden bekendgemaakt. Dit zijn speciale roze in-form kaarten van spelers met een hoge rating. Deze kaarten zijn door de FIFA community bepaald. Ook jij kunt hier op stemmen.
Vrijdag 7 juli
Nog meer dagelijkse gifts voor de trouwe Ultimate Team spelers!
Vrijdag 15 juli
De winnaars van de FIFA 20 Futties worden bekendgemaakt. Deze spelers zijn daarna direct beschikbaar in packs! Dit zijn spelers die over het hele jaar gezien nog niet de ‘waardering’ hebben gekregen van EA voor in-form kaarten. Dankzij jullie krijgen zij dit wel
vrijdag 28 juli
MLS, de Amerikaanse voetbalcompetitie loopt ten einde. EA maakt de All Stars bekend (de beste spelers van de MLS) en geeft deze uit in FIFA 20 Ultimate Team.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!