Player Auction

Wat is FIFA 20 Player Auction coins?

Player Auction FIFAFIFA coins snel en makkelijk kopen via het Auction House met de Player Auction methode. Dit is de oeroude manier, die gelukkig nog steeds wordt toegepast. Helaas gaat het sinds de invoering van de price ranges wel iets anders, maar dat mag de pret zeker niet bederven. Het principe is erg simpel: Je zet in FIFA Ultimate Team een speler te koop voor het maximale bedrag. Een betrouwbare aanbieder van coins koopt deze kaart voor dit bedrag. Jij hebt veilig, gemakkelijk en vertrouwd de FIFA coins binnen en kunt de beste Ultimate Team spelers kopen en packs uitpakken. Misschien heb je wel heel veel geluk en pack je de InForm Pogba, Messi, Ronaldo of een andere wereldspeler voor jouw Ultimate Team. Hieronder gaan wij dieper in op de methode FIFA Player Auction coins kopen!

Waar kun je het beste FIFA 20 coins kopen met Player Auction

Niet elke aanbieder met de methode Player Auction is even betrouwbaar, helaas. Dit hebben wij vaak genoeg gemerkt en het werd dan ook een duur geintje. Uiteindelijk zijn wij de volgende aanbieders tegengekomen die wel betrouwbaar, 100% legit en snel zijn. Neem eens vrijblijvend een kijkje bij de volgende coinsshops voor FIFA.

Stap voor stap

Wij krijgen veel vragen over deze manier van coins kopen. Daarom hebben wij besloten om een stappenplan te maken, speciaal voor jou! Volg dit plan en je hebt veilig miljoenen FIFA coins binnen. Wij hebben voor dit stappenplan coins gekocht via de FIFA 17 Player Auction voor onze Playstation 4 (PS4) en Xbox One.

 1. Ga naar IGVault (onze torenhoge favoriet voor deze methode van FIFA coins kopen)
 2. Selecteer FUT coins
 3. Selecteer de versie van FIFA. In ons geval was dit FIFA 20
 4. Selecter Player Auction
 5. Selecteer het aantal coins dat je wilt hebben. Wij hebben gekozen voor PS4 600.000 FIFA 19 coins en 200.000 FIFA 20 Xbox One Ultimate Team Coins.
 6. Je ziet een lijst met spelers die geschikt zijn voor de order. Wij hebben de NIF (Niet In Form) kaart van Modric te koop gezet voor de Xbox One en Boateng voor de PS4 Player Auction coins.
 7. Let bij het bestellen van de FIFA coins op de volgende zaken:
  1. De koop nu prijs (Buy now price) van de speler moet minstens 10.000 coins zijn, anders heeft het geen zin om FIFA coins te kopen.
  2. Nadat je de speler hebt geselecteerd uit de lijst bij MMOGA, zie je de startprijs van de speler die je in moet voeren in het spel
  3. Hetzelfde geldt voor de koop nu prijs
  4. Je kunt meerdere spelers te koop zetten om het gewenste bedrag aan coins te behalen. Ga door met selecteren totdat je het bedrag hebt bereikt.
  5. De transfertijd moet op 3 dagen staan voor iedere speler
  6. Je moet de spelers te koop zetten voordat je de transactie afrondt
 8. Betaal MMOGA veilig via bijvoorbeeld IDEAL, PayPal of Skrill.
 9. Wacht totdat de spelers gekocht zijn door de website en geniet van de coins!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!