FIFA Mule account

FIFA mule accountWat is een FIFA 20 Mule Account?

Een nieuw FIFA Mule account met miljoenen coins of points, wie wil dat nou niet! Een ‘mule’ betekent in het Engels een mannelijke ezel of vrouwelijk paard, maar gelukkig heeft het in de gamewereld een geheel andere betekenis. Een Mule Account is een extra –ook wel nieuw –  account dat coins of points draagt. In FIFA is een Mule Account dus een account met daarop al miljoenen FIFA coins of points. Je hoeft deze zelf niet meer te verdienen. Dat heeft de verkoper van het account al voor jou gedaan! Je kunt natuurlijk zo’n account kopen van een marktplaats af, maar dan weet je gegarandeerd dat het een scam is of dat je een geblokkeerd nieuw FIFA account krijgt.

Waar een FIFA Mule Account kopen?

Als je goed op internet zoekt naar deze accounts voor FIFA, dan zie je door de bomen het bos niet meer (/cliché uitdrukking, maar het is echt zo). Honderden aanbieders beloven je een veilige transactie van het nieuwe account met FIFA points of coins erop. Wij hebben echter een aantal aanbieders uitgebreid voor jou getest. In de volgende lijst zitten enkele betrouwbare aanbieders, die al jarenlang partners van ons zijn. Neem gerust eens vrijblijvend een kijkje.

mule-account-fifaStap voor stap

Een nieuw account kopen voor FIFA is een grote stap natuurlijk. Wij hebben het voor jou getest en in een stappenplan gezet. Wij hebben voor FIFA 20 nieuwe accounts gekocht voor de Playstation en Xbox. In beiden gevallen zijn wij gegaan voor een nieuw account met duizenden FIFA points. Wij hebben de volgende stappen ondernomen:

 1. Ga naar Goldah.com (onze favoriet voor de FIFA 20 mule accounts)
 2. Klik op FIFA 17 – of een andere versie van de game
 3. Klik op FIFA 17 PS4 points account of FIFA 20 Xbox One Points account
 4. Selecteer het aantal points dat je op het account wilt hebben (bijvoorbeeld: FIFA20PS4 17650 Points – US Version US/CA)
 5. Druk add to cart als je nog wat rond wilt kijken of anders op buy now.
 6. Voer je gegevens in
  1. Emailadres; Vul hier het mailadres in waar jij de gegevens van jouw nieuwe Points Account wilt hebben
  2. Phone: Selecteer jouw land en vul je telefoonnummer in.
  3. Coupon: Voer de code VGC in voor de hoogste korting
 7. Betaal via bijvoorbeeld IDEAL, Paypal, Skrill of een andere betrouwbare betaaloptie.
 8. Binnen enkele minuten krijg je mail met daarin de gegevens van jouw nieuwe FIFA 20 Mule Account
 9. Log uit bij je oude account op de Playstation of Xbox
 10. Log in bij het nieuwe account en stel deze kort in.
 11. Koop points met het geld dat in je wallet zit.
 12. Geniet van je points of coins!

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!