FIFA 20 coins kopen via Comfort Trade

Niet alleen in het spel FIFA is comfort trade een populaire methode, ook in andere grote games is het zeer gangbaar. In het kort: de verkoper logt in op jouw account en zorgt ervoor dat jij op een legale manier aan veel coins komt. De prijzen voor deze methode liggen vrij laag vergeleken met andere methode. De verkoper hoeft immers geen nieuw account aan te maken of iets geks te doen. Zij hoeven alleen experts in te zetten die voor jou gaan handelen op de transfermarkt in FIFA. In FIFA 20 en 21 is comfort trade een veel gebruikte methode en behoort ook tot één van onze favorieten manieren om aan goedkope FIFA coins te komen.

Is Comfort Trade voor FIFA veilig?

Deze manier van het vergaren van veel FIFA munten is volledig veilig, mits je het bestelt bij een betrouwbare aanbieder. Wij zijn in het verleden namelijk vaak genoeg opgelicht door webwinkels die onze account helemaal niet vulden met FIFA coins via comfort trade, maar ons geld in hun zak staken en er niets voor terug deden. TIP: Zoek altijd een betrouwbare shop om jouw geld aan te besteden. Verder is het een hele veilige methode, omdat – in de ogen van EA – jij gewoon erg actief bezig bent met het handelen in Ultimate Team kaarten. Iets wat heel erg normaal is natuurlijk. Als de verkoper klaar is, krijg jij jouw account weer terug met de coins die je hebt besteld.

Betrouwbare aanbieders voor FIFA comfort trade

Comfort Trade: Stap voor stap

Voor het maken van het stappenplan hebben wij gebruik gemaakt van de webshop MMOGA om veel coins te kopen met FIFA 17 Comfort Trade. In onze ogen de meest betrouwbare shop, samen met de anderen uit de lijst. MMOGA heeft ons nog nooit teleurgesteld en is 100% legit gebleken in al onze testen. De volgende stappen zijn hetzelfde voor de PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC. Voor iOS en Android coins hoef je enkel jouw facebook inloggegevens af te staan bij stap 6.

 1. Ga naar de aanbieder die jouw voorkeur geniet. Bij ons is dat MMOGA.
 2. Selecteer jouw console, bijvoorbeeld PlayStation 4 of Xbox One
 3. Selecteer de versie van FIFA, bijvoorbeeld FIFA 16, 17, 18, 19, 20 of later FIFA 21
 4. Selecteer de optie Comfort Trade
 5. Selecteer het aantal coins dat je wilt hebben. Je ziet direct de meest actuele prijs.
 6. Voer je gegevens in
  1. Origin Email Adress. Hier vul je het adres in waarmee je bij Origin aanmeldt. Je kunt dit adres testen op de volgende website: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
  2. Origin Password. Hier vul je jouw Origin wachtwoord in. Ook deze kun je testen op dezelfde website als bij stap a.
  3. Secret FUT-answer. Hier vul je het antwoord op je geheime vraag in van je Ultimate Team account. Deze heb je bij het aanmaken van jouw team en teamnaam moeten invullen. Let op: het gaat niet om de Origin geheime vraag!
  4. Backup code 1, 2 en 3. Hier vul je de veiligheidscodes in van Origin. Deze kun je krijgen door naar https://myaccount.ea.com/cp-ui/security/index te gaan en ‘security’ aan te klikken. Dan ga je naar Backup codes. Je ziet meerdere codes staan. Kopieer de eerste drie in de vakjes bij MMOGA.
 7. Klik add to cart om de bestelling af te ronden
 8. Betaal je bestelling veilig en vertrouwd met bijvoorbeeld IDEAL, Skrill, Creditcard of Paypal. Dit is slechts een kleine selectie van de honderden betaalmethodes bij MMOGA!
 9. Wacht geduldig af tot jouw account met FIFA comfort Trade gevuld is met coins.
 10. Geniet van alle coins, koop packs, koop de beste spelers en versla iedereen in Ultimate Team!

Voor welke consoles kan ik op deze manier FIFA 20 coins krijgen?

Het is mogelijk om via FIFA comfort trade op de volgende consoles en mobiele platformen coins te krijgen.

 • PlayStation 4
 • PlayStation 3
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • Windows PC
 • Android toestellen
 • iOS toestellen

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!