Hoe FIFA coins kopen?

Hoe kun je het beste coins kopen in FIFA?

Wie een leuk team wilt bouwen in FIFA Ultimate Team, moet beschikken over grote hoeveelheden coins. Je kunt deze coins verdienen door zelf veel wedstrijden te spelen, opdrachten te voltooien en bonussen in te zetten, of je kiest voor de ‘snel-rijk-methode’ en gaat FIFA coins kopen. In dit artikel nemen we jou mee in de wondere wereld van FIFA. Je leert snel de belangrijkste vier methodes om spullen in FUT te kopen, wat voor manier bij ons de voorkeur geniet en bij welke aanbieders je de spullen moet kopen om zo niet opgelicht te worden.

Makkelijk coins kopen?

In voorgaande versies van het spel waren er nog geen Price Ranges voor spelers op de FIFA Markt. Je kon gerust een speler met een rating van 50 voor miljoenen aan coins te koop zetten, ongeacht je console. Wilde je dus snel 1.000.000 fifacoins voor de PS4? Dan betaalde je een paar euro aan een betrouwbare verkoper zoals MMOGA of Goldah (tevens onze favorieten), en zij kochten een speler uit de derde divisie van Engeland met een rating van 51 van jou voor een miljoen fifacoins. Jij blij, de verkoper blij.

Coins kopen in FIFA 21 en 22

In de nieuwe versies  werden halverwege het voetbalseizoen de ‘Price Ranges’ geïntroduceerd. De speler die jij verkocht voor een miljoen FIFA coins, kan je nu nog maar voor een paar duizend munten verkopen. EA, de maker van de game, heeft dit gedaan om FUT zo eerlijk mogelijk te houden en iedereen een kans te geven om de beste spelers te kopen. Helaas is gebleken dat je alleen door extreem veel geluk (de kans om een InForm Messi of Ronaldo tegen te komen is 1 op een aantal miljoen… sterkte!), of door no-life 18 uur per dag, 7 dagen per week FIFA te spelen. In allebei de gevallen is het bijna onmogelijk om het allerbeste team neer te zetten. Veel mensen – waaronder wijzelf- raakten gefrustreerd en gingen op zoek naar een manier om snel FIFA coins te krijgen.

De beste aanbieders

Op drie manieren FIFA 22 coins kopen

Zoals we in de intro al aangaven, zijn er meerdere manieren om aan de FIFA coins te komen. Deze manieren hebben wij ieder op een aparte pagina uiteengezet, om zo per soort de beste FIFA deals aan jou te kunnen voorleggen. Wij geven wel per manier een korte uitleg, klik op de titel van het kopje om meer te weten te komen over de desbetreffende manier van FIFA coins kopen!

FIFA Mule Account
Bij deze methode koopt je een volledig nieuw account van de verkoper. Je krijgt een nieuwe account, welke je zelf gemakkelijk kunt activeren en instellen. Je bepaalt zelf tijdens het bestelproces hoeveel coins je wilt hebben op je account. Je krijgt, na betaling, de inlog gegevens via de mail. Een nieuw FIFA account activeren en toevoegen aan bijvoorbeeld de PlayStation 4 of Xbox One, is erg gemakkelijk. Dit is een zeer veilige en betrouwbare manier van FIFAcoins kopen!

FIFA Comfort Trade

Deze methode klinkt erg risicovol, maar dat is niet zo als je dit doet bij een betrouwbare verkoper, zoals MMOGA, Goldah en IGXE. Jij kiest het aantal coins dat je wilt hebben en laat jouw inloggegevens achter bij de verkoper. Deze worden over een veilige verbinding verzonden. De verkoper logt in en verzamelt de FIFA coins voor jou. Je krijgt, nadat het betaalde aantal zijn behaald, een mail dat je weer in kunt loggen. Waarschuwing: Doe dit alleen bij betrouwbare aanbieders van FIFAcoins!

FIFA Player Auction

Dit is de originele methode om snel coins te verkrijgen in het spel voor jouw Ultimate Team. Jij zet op de FIFA markt/Auction House een speler (of meerdere speler) te koop voor een hoog aantal coins. De verkoper koopt de kaart van jou. Dit is nog steeds een zeer betrouwbare en veilige methode, maar sinds de invoering van de Price Ranges, een stuk minder geschikt voor grote aantallen coins.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!