Gratis FIFA 17 spelen? Dat kan met FIFA 17 free trial!

Oké, de titel is misschien een klein beetje misleidend, maar toch. Je kunt voor één weekend helemaal gratis FIFA 17 spelen met onder andere FIFA 17 Ultimate Team, Career en The Journey. Voor de mensen die FIFA 17 nog niet bezitten is het leuk om een weekend lang je helemaal uit te leven. Als je The Journey volledig uit wilt spelen, ben je minstens het hele weekend zoet als je 8 uur per dag speelt. Wanneer is FIFA 17 gratis voor jou?

FIFA 17 gratis

Wanneer gratis FIFA 17 spelen?

Vanaf 24 tot en met 27 november kun je gratis de FIFA 17 Trial downloaden en spelen op de Xbox One en de PlayStation 4. Je betaalt hier helemaal niets voor en hebt toegang tot het volledige spel. Je kunt dus echt alles spelen.

Echt alles?

Ja! Heb je bijvoorbeeld alleen FIFA 16, omdat je zoals veel mensen een jaartje overslaat met FIFA, dan is het zeker leuk om de vernieuwde storymode The Journey te spelen of een aantal packs, die je gratis krijgt na het aanmaken van een online FUT account, te openen in FIFA Ultimate Team. Je kunt ook een begin maken met een Career en kijken welke talenten je kunt halen en hoeveel seizoenen je in 3 dagen kunt spelen. Lees er meer over op de website van EA.

Waar downloaden?

Helaas is de FIFA 17 trial alleen beschikbaar voor de Xbox One en de PS4. Mensen die een game-pc hebben gekocht van duizenden euro’s, moeten de volledige versie gewoon kopen. In de winkels van de consoles zelf staat het product, FIFA 17 Trial, in de digitale schappen. De oudere consoles zoals de Xbox 360 en de PlayStation 3 kunnen helaas niet meedoen met de gratis trial. Je kunt nog wel voor de PC en oudere consoles de demo downloaden waar je een paar scenes van de journey kan spelen en de aftrap modus kan doen met een klein aantal teams.

Heb jij FIFA 17 nog niet? Probeer het dus gratis!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *