FIFA 18

FIFA 18 coins kopen

FIFA 18Deze editie is nog niet uitgekomen. Release FIFA 18 wordt in september 2018 verwacht. Wij gaan vanaf de eerste dag direct weer aanbieders FIFA 18 coins uittesten en zetten deze informatie zo snel mogelijk online. Via onze blog houden wij jullie op de hoogte van het laatste FIFA 18 nieuws.

Verwachting

Wij verwachten dat FIFA 18 niet veel grote verbeteringen qua gameplay en spelmodi gaat kennen, maar voornamelijk dieper ingaat op de storymodus – The Journey. Ook zal EA in FIFA 18 de mogelijkheden van de nieuwe Frostbite Engine, zoals geïntroduceerd in FIFA 17, gaan ontdekken, waardoor het spel nog mooier, vloeiender en beter gaat worden.

Ultimate Team gaat natuurlijk veranderingen meekrijgen, zoals elk jaar. Het is toch een beetje het paradepaardje van EA geworden. Wij hopen dat FIFA 18 Xbox 360 en PlayStation 3 gewoon beschikbaar zijn, maar hebben er stiekem een hard hoofd in. Er komt een keer een tijd dat EA besluit om FIFA er niet op uit te brengen..

Ook is het WK 2018 in Brazilië. Hier zal dus in FIFA ook veel aandacht voor zijn. Een jaar met een WK betekend altijd een hele bijzondere editie van het spel.

Als wij meer info hebben, dan lees je dat direct bij ons!

Aanbieders FIFA 18 coins kopen

Linkpartners

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!