FIFA TOTW

FIFA TOTW

TOTW week 10Het FIFA Team of the Week wordt ook wel afgekort als TOTW en is een wekelijks terugkerend evenement in FIFA Ultimate Team. In het team van de week zitten spelers die in de voorgaande dagen, vaak het speelweekend voor de bekendmaking, een uitzonderlijke prestatie hebben neergezet. Dit zijn de spelers die bijvoorbeeld veel gescoord hebben, een hattrick gemaakt hebben, een assist hebben gegeven of op een andere manier belangrijk zijn voor hun team. Wat is TOTW precies?

Alle info over de meest recente FIFA 17 TOTW vind je bij ons!

TOTW in FIFA Ultimate Team

Wekelijks kiest EA zelf de beste spelers van het voorgaande speelweekend. Soms, als er bijvoorbeeld een interlandperiode is geweest of champions league wedstrijden gespeeld zijn, dan tellen deze wedstrijden ook mee. Er worden spelers gekozen die in de ogen van EA het beste hebben gepresteerd. Deze worden in een Team of the Week gezet. Dit team bevat 11 basisspelers, 7 wisselspelers en 5 reserves.

Rating van TOTW spelers

De rating van deze spelers hebben van FIFA een verhoging gekregen en de spelers worden weergeven op een andere kleur kaart. De spelers krijgen een kleine verhoging in meerdere stats en overall. Deze spelers zijn erg gewild bij de FIFA Ultimate Team spelers en wij begrijpen waarom!

Al het FIFA TOTW nieuws op onze website

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!