FIFA Team of the Season

FIFA Team of the Season

FIFA TOTSSinds de game FIFA 12 met het onderdeel FIFA Ultimate Team werd aan het einde van het Europese voetbalseizoen in mei en juni het TOTS uitgegeven. Deze afkorting staat voor het Team of The Season. Samen met FIFA TOTY zijn dit de populairste kaarten in het online onderdeel FUT. Hoe werkt dit precies, hoe worden de spelers verkozen en hoe zien de kaarten eruit?

Meest recente Team of the Season is het FIFA 17 TOTS

Wat is FIFA TOTS eigenlijk?

FIFA Team of The Season zijn speciale kaarten voor spelers die over het gehele seizoen goed hebben gepresteerd. In het TOTY worden spelers gekozen over een jaar, dus eigenlijk halverwege een seizoen. Team of the Season kaarten worden onderverdeeld in meerdere categorie├źn, zoals per competitie spelers gekozen door de community zelf.

Hoe groot zijn de teams en wie kiest deze uit?

De teams bestaan uit meerdere spelers. De Most Consistent but never IF TOTS (meest constant spelende spelers die nog nooit een In Vorm kaart hebben gehad TOTS), EASC (door de community bepaalde spelers) en de ROTW (rest of the world) teams bestaan uit 23 spelers. 11 in de basis, 7 als wissel en 5 reservers. Alle andere teams hebben alleen 11 basisspelers en 7 wissels. In totaal dus 18 voetballers die een speciale kaart krijgen per TOTS categorie.

Op de EASFC community TOTS na worden alle teams uitgekozen door EA Sports zelf.

Hoe worden de stats gekozen?

Een speler die bijvoorbeeld in een seizoen enorm veel assists heeft gegeven krijgt van EA een hogere stat op het gebied van passen (passing) en een speler die veel doelpunten heeft gemaakt krijgt een hogere score op de statistiek van schieten (shooting), etc. etc.

Hoe zien de TOTS kaarten eruit en overige statistieken

FIFA TOTS

TOTS kaarten design van FIFA 12 tot en met FIFA 17

  • Kleur van de TOTS kaart: blauw
  • Hoeveel kaarten gemiddeld: 300 per jaar in TOTS
  • Hoe vaak release: 18 keer per jaar
  • Hoe vaak komen ze uit: Twee keer per week
  • Hoe lang zit een TOTS in packs: Verschillend tussen 1 week, 72 uur en 48 uur
  • Wanneer komen ze ongeveer uit: Eind mei tot en met eind juni
  • Wat is de boost in stats: Tussen de 4 en 6 punten als je dit vergelijkt met de normale kaart in Ultimate Team
  • Eerste FUT TOTS kaart: In FIFA 12

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!