FIFA Points Xbox One

FIFA 20 points Xbox One

FIFA points kopenWil je snel heel veel packs openen? Dat kan met een Xbox One Points account. Heel erg goedkoop FIFA points Xbox One kopen.. dat is mogelijk. Je koopt hiervoor een nieuw account met daarom duizenden points. Zo kun je direct aan de slag in Ultimate Team. Voordat je meteen enthousiast bij de eerste persoon een nieuw Xbox FIFA 20 account gaat kopen, is het verstandig om even door te lezen. Niet iedere aanbieder is namelijk even betrouwbaar. Wij hebben jarenlang ervaring met Xbox One Points voor FIFA.

Waar FIFA points Xbox One kopen?

Wij vergelijken op FIFA coins kopen meerdere aanbieders, maar voor FIFA points Xbox one, is er eigenlijk maar één echt geschikt. Goldah is onze topfavoriet als het gaat om goedkope FIFA points voor de Xbox. Waarom? Zij leveren snel, zijn betrouwbaar en hebben de beste prijzen als het gaat om de points. Ook hebben wij de beste coupon, namelijk ‘VGC’, als je deze code invoert bij het afrekenen van je FIFA 19 Xbox One points account, dan ben je verzekert van de beste prijs.

Xbox One Points FIFA kopen: Hoe werkt dat precies?

Als je het volgende stappenplan volgt, dan kan er niets fout gaan. Je bent dan binnen een kwartier al bezig met het openen van honderden packs!

Stap 1: Ga naar de homepage van Goldah
Stap 2: Selecteer de versie van FIFA waar jij Xbox One FIFA points voor wilt kopen. Wij hebben dit gedaan voor de versie FIFA 20
Stap 3: Selecteer de console Xbox One
Stap 4: Selecteer de juiste regio van FIFA. Heb je bijvoorbeeld FIFA 20 gewoon in Nederland, België, of ergens anders in Europa gekocht? Dan kun je er vanuit gaan dat je de EU versie hebt. Anders moet je dit even nakijken op je Xbox One FIFA 20 hoesje
Stap 5: Selecteer hoeveel FIFA points Xbox One je wilt hebben. Meestal is er de keue uit 9200, 12000, 17450 en 17650 points.
Stap 6: Druk op Buy Now en reken de bestelling veilig af met bijvoorbeeld de FIFA Xbox One points IDEAL kopen optie. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld Paypal, Credicard, PaySafe en Skrill.
Stap 7: Voer tijdens het betalen de code ‘VGC’ in om zo veel korting te krijgen!
Stap 8: Wacht op de mail van Goldah met daarin de gegevens van je FIFA 20 Points account Xbox One
Stap 9: Log in op de Xbox One met de gegevens uit de mail
Stap 10: Log in bij FIFA 17 Ultimate Team
Stap 11: Geniet van de points in je Xbox One account!

Andere aanbieders FIFA 20 Points Xbox One

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!