FIFA Points Playstation 4 (PS4)

FIFA points PS4

Als je veel packs wilt openen op de Playstation (PS4) of mee wilt doen aan de FUT Draft modus, dan is het wel heel handig indien je beschikt over heel veel FIFA points in je account. Je kunt dan de beste spelers gaan zoeken in de packs. FIFA points kopen kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om met wallet funds in het PlayStation Netwerk (PSN) coins te kopen direct van EA. Je kunt dan meteen beginnen met het openen van de packs. Helaas kun je niet FIFA points PS4 goedkoop kopen op deze manier. Het is namelijk een grote bron van inkomsten van EA. Gelukkig zijn er een heleboel aanbieders op internet te vinden waarbij je FIFA 19 Points Accounts PS4 kopen. Je krijgt dan een nieuw account met daarom duizenden points. Deze zijn vele malen goedkoper dan de FIFA points kopen op de originele manier.

Waar FIFA points PS4 kopen?

Op internet zijn er honderden sellers te vinden voor PlayStation Points voor FIFA. Deze zijn helaas niet allemaal even betrouwbaar. Als je op een veilige manier met bijvoorbeeld IDEAL, PayPal, Skrill of een PaySafeCard FIFA points PlayStation 4 wilt kopen, dan raden wij voornamelijk de aanbieder Goldah (website) aan. Je kunt op de onderstaande banner klikken om de website te bezoeken. Vergeet dan niet de couponcode ‘VGC’ in te voeren. Zo krijg je nog een leuke extra korting op de FIFA points PS4!

PS4 Points FIFA kopen: Hoe werkt dat precies?

Als je gewend bent om op de oude manier FIFA spullen te kopen, dan kan de FIFA points account PS4 wellicht wat verwarrend zijn. Er zijn namelijk niet veel mensen bekend met de PS4 Mule account met duizenden points erop. En dat is helemaal niet erg. Als je echt geïnteresseerd bent, dan helpen wij jou graag een handje. Hieronder een kort stappenplan om een nieuw PS4 account te kopen vol met points. Voor dit voorbeeld hebben wij een FIFA 17 Points account gekocht bij de aanbieder Goldah (tip).

Stapenschema PS4 Points kopen

Stap 1: Ga naar de homepage van Aoeah
Stap 2: Selecteer de versie van FIFA waar jij PS4 FIFA points voor wilt kopen. In ons geval FIFA 19 Ultimate Team
Stap 3: Selecteer de console PlayStation 4. Dit staat aangegeven als PS4 points in het overzicht bij Aoeah.
Stap 4: Bekijk op de hoes van de FIFA versie voor de zekerheid of je de EU (Europa), NA (Noord-Amerika of Asia (Azië) versie hebt van de FIFA 19 disc. Je kan er eigenlijk wel vanuit gaan dat als je FIFA hebt gekocht in bijvoorbeeld Amsterdam, dat je dan gewoon de EU versie hebt.
Stap 5: Selecteer hoeveel FIFA points PS4 je wilt hebben. Meestal is er de keue uit 9200, 12000, 17450 en 17650 PlayStation points. Wij zijn voor de laatste gegaan, omdat dat prijstechnisch gezien de beste keuze is.
Stap 5: Druk op Buy Now en reken de bestelling veilig af met bijvoorbeeld de FIFA PS4 points IDEAL kopen optie. Er zijn natuurlijk talloze andere betaalmogelijkheden
Stap 6: Voer tijdens het betalen de code ‘VGC’ in bij het ‘coupon’ veld voor een korting
Stap 7: Wacht op de mail van Goldah met daarin de gegevens van je FIFA 17 Points account PS4
Stap 8: Log in op het PSN netwerk met deze gegevens
Stap 9: Log in bij FIFA 17 Ultimate Team
Stap 10: Geniet van de points in je account!

Alle aanbieders FIFA 20 points Playstation 4

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!