FIFA points kopen

FIFA Points kopen

Naast de gebruikelijke methodes om jouw FIFA Ultimate Team beter te maken, hebben wij ook de beste deals voor FIFA points en FIFA point accounts. Wij hebben een aantal aanbieders gesproken en die spreken van een stijging van 40 tot 60 procent in de Points en nieuwe accounts voor FIFA. Wil je FIFA points kopen, dan moet je dit wel doen bij betrouwbare aanbieders. Op deze pagina lees je alles wat met points en nieuwe accounts met duizenden points te maken heeft.

Wat zijn FIFA 20 points?

FIFA points zijn een tweede vorm van in-game geld in de FIFA games. Je kunt hiermee packs kopen in Ultimate Team. Normaal gesproken koop je dit soort punten in de Store (ook wel Winkel) in het spel zelf. De prijzen worden gereguleerd door de maker van het spel EA. Het wordt gezien als een virtueel betaalmiddel van het type ongereguleerd digitaal geld. In het geval van FIFA, gebruiken gamers echt geld (zoals euro, dollar en pond) om FIFA points te kopen, waarmee in het spel weer packs gekocht kunnen worden.

De punten werden in FIFA 12 al geïntroduceerd voor de gebruikers van de PC versie, maar één jaar later werd het voor de PlayStation, Xbox, iOS en Android ook gebruikt. Alle platformen van FIFA hadden sinds FIFA 13 Ultimate Team dus dezelfde betaaleenheid. Een groot deel van de inkomsten van EA komen uit de verkoop van deze punten.

Betrouwbare aanbieders van FIFA points:

De meest gebruikte website voor het kopen van FIFA points en FIFA points accounts is Goldah. Zij bieden deze service ieder jaar steevast als eerste aan. Zij krijgen daar ook altijd zeer goede beoordelingen voor. Ze hebben tevens een ‘niet goed, geld terug’ beleid. Als je account niet bevalt of er gaat iets mis, krijg je gewoon je geld terug. Bekijk de mogelijkheden eens vrijblijvend op de website van Goldah. Bekijk per console de beste prijzen voor een points account:

Hoe weet je hoeveel punten je hebt?

fifa-points-kopenAls je niet zeker weet hoeveel punten je hebt, dan kun je dat gemakkelijk terugvinden in het spel. Als je bent ingelogd bent bij FIFA 20 en aan de linker bovenkant kijkt, zie je het icoontje van FIFA points, samen met de tekst ‘FIFA POINTS’ en een getal. Als je nog nooit FIFA points hebt gekocht, dan zie je hier vanzelfsprekend een “0” staan.

Hoe FIFA Points kopen?

De normale manier is via de game store of de winkel van jouw console. De punten worden namelijk niet verkocht in de FUT web App of in de Companion app. Als je op de PC speelt, dan zie je in het spel een link staan naar de Origin.com website. Je kunt dan in de Origin Store je punten kopen.

Goedkopere FIFA points kopen

Voor de meeste consoles is het mogelijk om goedkoper FIFA points te kopen. Bijvoorbeeld via websites zoals Goldah (onze favoriet). Je koopt dan een nieuw account met duizenden points erop. Je kunt voor de volgende consoles en platformen heel erg gemakkelijk FIFA points account en FIFA points kopen:

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.