FIFA 17 Weekend League, wat is dat?

FIFA 17 weekend leagueFUT Champions, in het Nederlands ook wel FIFA 17 Ultimate Team Kampioenen is een nieuwe gamevorm in FIFA 17. Het onderdeel is alleen beschikbaar voor de Xbox One, PC en de PlayStation 4 (PS4). De beste spelers krijgen binnen dit onderdeel worden beloond met geweldige prijzen. Belangrijk is om je elke week weer te kwalificeren voor de FIFA 17 Weekend League, om zo veel rewards te krijgen. Als je dit op een consequente manier doet, dan klim je binnen het Maandelijkse Leaderboard, ook wel Monthly Leaderboard genoemd.

Hoe kwalificeren FIFA 17 weekend League?

Online FIFA 17 Ultimate Team toernooien zijn tegenwoordig een onderdeel van het bekende FUT Champions. Als je de dagelijkse knockout toernooien weet te winnen, krijg je daar beloningen voor. Onder andere in de vorm van FIFA coins. Ook krijg je een speciale token, waarmee je in het FIFA 17 weekend toernooi mee mag doen. Dankzij de verschillende toelatingseisen van de teams, blijft deze nieuwe modus fris en leuk om te spelen. Wij doen in ieder geval altijd mee.

Lukt het kwalificeren niet?

Iedereen heeft betere spelers? Loop je constant vast op teams die gewoon te goed zijn om te verslaan? Waarom niet eens voor een paar euro FIFA coins kopen? Kijk eens vrijblijvend rond op de websites van de beste FIFA coinssellers ter wereld:

In de top van FUT Online Seasons

Als je het al goed doet en in de top zit van de online seizoenen, dan krijg je automatisch toegang tot het weekend toernooi. Je kan je kwalificeren door in de dagelijkse knockout toernooien goed te presteren (veel winnen dus!). Deze toernooien vinden op maandag tot en met donderdag plaats. Op vrijdag begint de FIFA 17 Ultimate Team Weekend League, waar je dus kans maakt op de beste prijzen.

FUT 17 Weekend League

Als op vrijdag het weekend onofficieel is begonnen, wordt automatisch de FUT Champions geactiveerd. Je kan dan meedoen als je doordeweeks een token hebt gewonnen. Je kunt in verschillende klassen meedoen – van brons tot elite. De beloningen b
ij de hogere klassen ligt natuurlijk veel hoger dan bij de bronzen klasse. Je ziet, als je de FIFA 17 Weekend League selecteert, bij de details wat voor vereisten aan het team zitten. Het kan dus zijn dat je niet meer dan 3 leagues in je basiself mag hebben of dat je alleen maar bronzen of zilveren kaarten mag gebruiken.FUT17 weekend league

40 wedstrijden om jouw beste vorm te tonen

In de FIFA 17 Weekend League krijg je veertig wedstrijden lang de kans om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor de online toplijsten. Net zoals bij het onderdeel FUT Draft, hoef je niet te winnen van iedereen om een prijs te krijgen. Je krijgt natuurlijk wel meer en hogere beloningen naarmate je stijgt op het Leaderboard. Volgens EA zijn de prijzen in de Weekend League de hoogste in FIFA Ultimate Team ooit.

Heb jij al meegedaan?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *