FIFA 17 web appAls je – net als wij- houdt van FIFA 17 Ultimate Team, dan heb je zeker al de FUT Web App geïnstalleerd. Heb je dat nog niet gedaan? Doe dat dan meteen! Zo heb je altijd jouw Ultimate Team bij de hand. Veel companion apps of andere applicaties voor de mobiel waar je statistieken kunt bekijken hebben niet de functionaliteiten die de FIFA 17 Web App wel biedt. Wij nemen je mee met alle begrippen van de app, wat je er mee kunt doen en geven info en tips. Bekijk de app hier

De Web App in het kort

Als je een lang verhaal kort wilt maken: Met de FIFA 17 web app kun je spelers kopen en verkopen op de transfer markt, jouw opstelling bewerken en ook de spelers wisselen en de club bijwerken en bijhouden. Dit doe je allemaal op een mobiel toestel, laptop of tablet. Je kunt dit onderweg doen (de Web App gebruikt gelukkig nauwelijks data!) of gewoon vanuit de luie stoel thuis. De echte FIFA verslaafden zitten ook tijdens werktijd spelers te kopen en te verkopen op de transfermarkt, maar dit kunnen wij natuurlijk niet aanraden.

Wat kun je allemaal doen met de Web App?

De Web Applicatie van FIFA 17 Ultimate Team was al te downloaden voordat het spel officieel uit was. Voor de release kon je het al gebruiken via het web, ook wel Webstart genoemd. De online Web App voor op de PC of Laptop kun je hier vinden. Spelers konden alvast beginnen met het handelen op de transfermarkt, om zo een kleine voorsprong te krijgen op de rest. Nu het spel uit is, heb je helaas geen grote voorsprong meer, maar kun je gewoon meedoen met de rest.

fifa-17-ultimate-team-coins-verdienenBeloningen

Je krijgt iedere dag een groot aantal beloningen, in de game ook wel rewards genoemd, als je inlogt op de FIFA 17 Web App. Gemiddeld krijg je gratis rond de 500 coins per dag als je dit doet. Dat is misschien niet veel, maar als je het iedere dag volhoudt, dan tikt het zeker wel lekker aan

Transfermarkt

Dit is het belangrijkste gedeelte van de Web App. Je kunt hier kopen, verkopen of gewoon rustig de markt bekijken. Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als in FIFA 17 zelf, maar het heeft alleen een ander interface. Het werkt ook allemaal een stuk sneller en beter. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk veilingen bekijken die er net opgezet zijn en dan hopen dat een speler een fout heeft gemaakt met de Buy Now prijs. Dit gebeurt vaker dan je denkt. Wij hebben de FIFA 17 Web App hier altijd aan voor dit soort buitenkansjes.

Je team bewerken

Als je geen zin hebt om thuis eerst je gehele team te bewerken of de chemistry te bekijken, dan kun je dit buitenshuis alvast doen. De Chemistry is de teamgeest van een team. Spelers uit hetzelfde land, van dezelfde club of spelend in dezelfde competitie krijgen een soort ‘bonus’ tijdens het spelen. Een team met een chemistry van 100 zal beter spelen dan een team met een hele lage teamgeest. Je kunt dit in de Web App allemaal rustig bekijken en aanpassen

Nog meer rewards

De FIFA 17 Web App zit vol met beloningen. Je krijgt deze al door dagelijks simpelweg in te loggen en op één knopje te drukken.

Kortom: De Web App is een essentiële app voor mensen die van FIFA 17 Ultimate Team houden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze gerust hier onder stellen.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!