FIFA 17 TOTY – Team of the Year

Wat is FIFA 17 TOTY?

FIFA 17 TOTYIn januari 2017 komen traditiegetrouw de beste kaarten van het jaar uit in Ultimate Team. Deze kaarten worden TOTY genoemd. Deze afkorting betekent Team Of The Year. In dit team zitten de allerbeste voetballers van het afgelopen jaar. Voor FIFA 17 gaat het dus over het jaar 2016. Alleen de beste spelers ter wereld maken kans om in dit team terecht te komen. De afgelopen jaren hebben we in het FIFA team of the year Ultimate Team kaarten gezien met een rating van 99 (Messi in FIFA 16). Ronaldo kreeg dat jaar een FUT TOTY kaart met een rating van 98. Hoe wordt het FIFA 17 TOTY bepaalt? Wanneer komt TOTY uit voor FIFA 17 Ultimate Team en wie maken er het meeste kans.

Wanneer is FIFA 17 Team of the year?

Zoals je in onze uitgebreide FIFA 17 kalender hebt kunnen lezen, worden de felbegeerde blauwe TOTY kaarten verwacht vanaf 9 januari. Op deze dag vindt namelijk het FIFA Ballon D’or gala plaats. Dit gala wordt overigens ook live uitgezonden via internet. Op dit gala krijgt de beste speler van het afgelopen jaar de gouden bal uitgereikt. Wij verwachten dat Ronaldo, Messi, Bale, Neuer, Pogba en Zlatan zeker kans gaan maken op de Gouden Bal en zeker een FIFA 17 Team of the Year kaart. Wij denken dat Cristiano Ronaldo gaat winnen. Met een gewonnen WK en een uitstekend seizoen voor Real Madrid, kan het niet meer stuk.

Meer lezen..

Goedkope TOTY coins en points

Tijdens de feestelijke week zijn er de beste aanbiedingen voor coins en points bij onze aanbieders. Bekijk de aanbieders hier en kijk eens vrijblijvend rond op de websites. Bekijk rustig de prijzen.

Release FIFA 17 TOTY keepers en verdedigers

Direct na het gala op 9 januari, meestal na een uur, zijn de eerste blauwe Team of The Year kaarten beschikbaar in packs. De middenvelders en beste keeper zijn voor maximaal 48 uur beschikbaar in de FUT store. Er wordt 1 keeper uitgekozen. TOTY defenders zijn tegelijk beschikbaar met de GK.

Onze voorspelling voor de keeper: Manuel Neuer of De Gea

FIFA 17 Team of The yearOnze voorspelling voor de verdedigers: Silva, Ramos, Boateng, Lahm, Luís, Godin of Carvajal .

Winnaars 2017 

Keeper: Manuel Neuer
Verdedigers: Alves, Marcelo, Pique, Ramos

Release FIFA 17 TOTY middenvelders

Nadat de eerste kaarten op de markt zijn gekomen, zijn de middenvelders al beschikbaar. Deze zullen op 11 januari uitkomen en zijn ook voor maximaal 48 uur beschikbaar. De TOTY 17 middenvelders zijn altijd erg in trek en je kunt hier dan ook veel coins mee beginnen.

Onze verwachting voor de middenvelders: Modric, Iniesta, Pogba, Kroos of Busquets

Winnaars 2017

Middenvelders: Modric, Kroos, Iniesta

Release FIFA 17 TOTY Aanvallers

Na 48 uur is het EINDELIJK zo ver. De TOTY aanvallers zijn beschikbaar op 13 januari 2017. Dit valt niet geheel toevallig op een vrijdag. De spitsen van FIFA 17 Team of The year zijn het populairste van allemaal en we gaan hier ook de hoogste ratings zien.

Onze voorspelling: LW: Ronaldo, ST: Suarez en RW: Messi. Dit kan toch niet anders? Het is wel jammer voor Neymar, maar Ronaldo is toch echt topfavoriet voor deze positie in het FIFA 17 Ultimate Team TOTY.

Winnaars 2017

Aanvallers: Ronaldo, Suárez, Messi

Release ALLE spelers van het FIFA 17 Team of the year

Vanaf zondag 15 januari gaat het helemaal los. Alle spelers zijn voor een beperkte tijd (Tussen de 24 en 48 uur) beschikbaar in packs. Er komen ook speciale packs op de markt die heel veel coins en points gaan kosten. Dit zijn ieder jaar weer de meest verkochte en populairste packs in de game.

TOTY rating FIFA 17Winnaars en ratings FIFA 17 Ultimate Team TOTY

Dit artikel wordt geüpdatet zodra de spelers officieel bekend zijn gemaakt. Tot die tijd moet je het met onze voorspelling doen

Team of the Year goalkeeper 2017: onze voorspelling voor de keeper: Manuel Neuer of De Gea

Team of the Year defenders 2017: onze voorspelling voor de verdedigers: Silva, Ramos, Boateng, Lahm, Luís, Godin of Carvajal .

Team of the Year midfielders 2017: onze verwachting voor de middenvelders: Modric, Iniesta, Pogba, Kroos of Busquets

Team of the Year Forwards 2017: Onze voorspelling: LW: Ronaldo, ST: Suarez en RW: Messi. Dit kan toch niet anders?

FIFA TOTY van vorig jaar

In de vorige editie van FIFA waren de volgende spelers de uitverkorenen om een blauwe kaart te krijgen in FUT. Wij waren enigszins verbaasd over de keuze voor een aantal verdedigers, maar ach, wie zijn wij.

Keeper en verdedigers
GK: Manuel Neuer (Duitsland) – FC Bayern München (Duitsland)
LB: Marcelo (Brazilië) – Real Madrid CF (Spanje)
CB: Sergio Ramos (Spanje) – Real Madrid CF (Spanje)
CB: Thiago Silva (Brazilië) – Paris Saint-Germain (Frankrijk)
RB: Dani Alves (Brazilië) – FC Barcelona (Spanje)

Middenvelders
CM: Andrés Iniesta (Spanje) – FC Barcelona (Spanje)
CM: Paul Pogba (Frankrijk) – Juventus FC (Italië)
CM: Luka Modrić (Kroatië) – Real Madrid CF (Spanje)

Spitsen
LW: Neymar Jr. (Brazilië) – FC Barcelona (Spanje)
LW: Cristiano Ronaldo (Portugal) – Real Madrid CF (Spanje)
RW: Lionel Messi (Argentinië) – FC Barcelona (Spanje)

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!