FIFA 17 TOTY Middenvelders

FIFA 17 TOTY middenveldersDe middenvelder vorm een belangrijke linie tussen de aanval en verdediging. Er zijn middenvelders die voornamelijk bezig zijn met verdedigende taken, maar ook middenvelders die het liefst met de punt naar voren staan. In FIFA 17 Team of the Year maken al deze spelers kans op een vermelding in het TOTY, ook wel Team van het Jaar genoemd. Tijdens de uitreiking op 9 januari 2017 op het Ballon D’or gala, wordt er bekend wie er in het team zitten. De middenvelders zijn altijd zeer populair, maar niet zo populair als de aanvallers natuurlijk.

Goedkope Team of the Year coins

De middenvelders zijn doordeweeks slechts 48 uur beschikbaar in packs. In het weekend komen nog een keer alle kaarten uit, maar dan is de kans op de middenvelders natuurlijk nog kleiner. Wil je goedkope FIFA coins of points hebben om veel packs te kunnen uitpakken in FIFA 17? Kijk dan eens vrijblijvend rond bij de volgende aanbieders. Het zal je zeker verbazen hoeveel goedkoper het is vergeleken met het kopen van points in het spel zelf.

Wat is de opstelling

Het team van het jaar wordt in de opstelling 4-3-3 gekozen. Dit betekent dus dat er 4 verdedigers, 3 middenvelders en 3 aanvallers in het FIFA 17 Team of the Year zitten. Om het geheel compleet te maken zit er ook een keeper bij natuurlijk. Binnen de verschillende linies haalt het weinig uit wat de normale positie is van de speler. Er kunnen dus bijvoorbeeld ook 3 CAM’s uitgekozen worden.

Onze voorspelling voor TOTY middenvelders

Wij verwachten dat er een aantal van  de volgende voetballers in het TOTY middenveld van 2017 zitten: Modric, Pogba, Kroos, Özil, Iniesta, Busquets en  Rakitić.

Toch is het erg lastig om te voorspellen welke spelers er op het middenveld gaan komen. Er zijn erg veel uitblinkers geweest afgelopen jaar. Ook hebben de topfavorieten in onze ogen (Modric, Pogba, Kroos) het ook op veel momenten laten liggen. Dit kan gekomen zijn door een transfer, waardoor de speler nog moest wennen, door blessures of door tijdelijk vormverlies. Wij verwachten echter geen Nederlanders in het team.

De winnaars van vorig jaaar:

  • CM: Andrés Iniesta (Spanje) – FC Barcelona (Spanje)
  • CM: Paul Pogba (Frankrijk) – Juventus FC (Italië)
  • CM: Luka Modrić (Kroatië) – Real Madrid CF (Spanje)

De winnaar: FIFA 17 TOTY middenvelders

TONI KROOS
LUKA MODRIC
ANDRES INIESTA

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.