FIFA 17 TOTY (goal)keeper

FIFA 17 TOTY GKIn januari 2017 komen de inform blauwe Team Of The Year kaarten in de FIFA 17 store. Deze kaarten worden ieder jaar, sinds FIFA 12, uitgegeven in de game. Ieder jaar wordt er slechts 1 doelman verkozen tot beste van het jaar. Je moet wel van goede huizen komen om deze award te winnen. Vorig jaar werd Manuel Neuer verkozen tot beste goalkeeper (GK) van het jaar. Misschien dat in FIFA 17 TOTY er een andere keeper verkozen wordt. Wij verwachten dat het tussen Neuer (Bayern München) en de Gea (Manchester United) zal gaan.

FIFA 17 TOTY verdedigers/defenders

Op dezelfde dag als het FIFA Ballon D’or gala (9 januari 2017) en de release van de TOTY FIFA 17 keeper, komen ook de beste verdedigers uit in packs. Deze spelers krijgen een blauwe kaart met sterk verhoogde rating. Vorig jaar warden: Marcelo (Real Madrid), Dani Alves (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), en Thiago Silva (PSG) verkozen. Er zat du seen behoorlijk La Liga tintje aan. Dit jaar verwachten wij dat er zeker een aantal andere spelers in het TOTY verdedigers 2017 zitten. Wie dit zijn, dat lees je verderop in dit artikel.

Goedkope Team of the Year coins

Wie een kans wilt maken op de beste keeper en de beste verdedigers van het jaar in packs tegen te komen, moet veel coins en points hebben. Gelukkig stunten er veel betrouwbare aanbieders rond deze tijd. De volgende aanbieders zijn getest door ons en betrouwbaar gevonden. Je hoeft geen FIFA coins te kopen, maar het kan wel helpen om de TOTY GK en TOTY verdedigers in FIFA 17 te ‘packen’. Klik dus eens vrijblijvend op de volgende websites en kijk er eens rond.

Wat is de opstelling

Het team van jaar wordt gemaakt in de opstelling 4-3-3. Sommige trainers zeggen ook wel (1)-4-3-3, omdat de keeper natuurlijk niet vergeten mag worden. Er wordt dus maar 1 keeper verkozen in het TOTY elftal van het jaar en 4 verdedigers. Er zijn geen reserves of wisselspelers, zoals bij het wekelijkse team of the week wel het geval is.

TOTY verdedigers FIFA 17

TOTY in het verleden

Onze voorspelling voor TOTY doelman

De doelman die in januari 2017 verkozen gaat worden voor FIFA 17 TOTY GK is volgens ons de Duitser Manuel Neuer of David de Gea, de Spanjaard in dienst van Manchester United. Neuer zou gemakkelijk voor een tweede keer op rij de beste keeper award van het jaar kunnen winnen. Het blijft een uitzonderlijke keeper met meevoetballende kwaliteiten. Wij zijn echter niet altijd even gecharmeerd van Manuel. Elke keer als hij zijn doellijn verlaat om de bal te koppen ver buiten te 16, zou de trainer toch een lichte hartverzakking moeten krijgen? Desondanks is hij wel, volgens ons, de grote favoriet. De Gea is ook een topkeeper en wordt een stuk meer uitgetest vergeleken met Neuer. De Gea moet ook ieder jaar weer teveel ballen uit zijn net vissen. Toch vinden wij het een kanshebber voor de Team of The Year: beste keeper award.

Verwachting Team of the Years verdedigers FIFA 17

De verdedigers vormen een de laatste lijn tussen de aanvallers en het doel en zijn misschien wel de meest nuttige spelers van het veld. Vorig jaar waren de beste verdedigers bijna allemaal werkzaam in de Spaanse La Liga. Dit jaar verwachten wij wat meer diversiteit, maar toch weer veel La Liga spelers. Wij kunnen weinig met zekerheid zeggen, alleen dat er geen Nederlanders of Eredivisiespelers in dit team gaan komen. Wij verwachten voor de TOTY verdedigers in 2017:

  • Thiago Silva (Paris Saint-Germain)
  • Sergio Ramos (Real Madrid)
  • Jérôme Boateng (Bayern München)
  • Philipp Lahm (Bayern München)
  • Filipe Luís (Athlético Madrid)
  • Dani Alves (Barcelona/Juventus)
  • Diego Godin (Athlético Madrid)
  • Daniel Carvajal (Real Madrid)
  • Laurent Koschielny (Arsenal)
  • Chris Smalling (Manchester United)

Oké, en een hele hele hele kleine kans voor Erik Pieters. Gewoon omdat wij hem mogen en dat hij redelijk goede statistieken kan overleggen.

De winnaar: GK – Goalkeeper

MANUEL NEUER (Duitsland/Bayern München)

De winnaars: Verdedigers

DANI ALVES (Brazilië, Barcelona/Juventus)
SERGIO RAMOS (Spanje, Real Madrid)
GERARD PIQUE (Spanje, Barcelona)
MARCELO (Brazilië, Real Madrid)

 

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.