FIFA 17 Team of The yearFIFA 17 TOTY aanvallers

De allerbeste kaarten zijn de FIFA 17 Team of The Year spitsen. Deze worden ook wel strikers, aanvallers of forwards genoemd. Deze kaarten komen in januari 2017 uit en hebben de hoogste rating. Je moet niet gek opkijken als bijvoorbeeld TOTY Messi in FIFA 17 een 98 overall rating krijgt en FIFA 17 TOTY Ronaldo een rating van 99 ontvangt. Wie zijn de voornaamste kandidaten, wat zijn onze voorspellingen en wanneer is de release?

Wanneer komen de FIFA 17 TOTY aanvallers?

Normaal gesproken is vrijdag de dertiende geen goede dag. Al helemaal niet als je bijgelovig bent. In FIFA 17 is dit echter geen slechte dag. De TOTY aanvallers komen namelijk uit op vrijdag 13 januari 2017. Dit is vier dagen na de bekendmaking van het gehele Team van het Jaar tijdens het FIFA gala Ballon D’or op 9 januari.

Update: Dit jaar gaat het net even iets anders. Direct na het gala op 9 januari zijn de aanvallers al beschikbaar in packs

TOTY aanbiedingen coins

Tijdens FIFA 17 TOTY aanvallers, stunten onze favoriete aanbieders met de prijzen van FIFA coins en points. Kijk eens volledig vrijblijvend bij onze favoriete aanbieders:

Opstelling

Traditioneel is de opstelling van het team in een 4-3-3 formatie neergezet. Of zoals Louis van Gaal zou zeggen (1)-4-3-3, want de keeper doet natuurlijk ook mee. Deze formatie betekent dat er plek is voor totaal 3 TOTY aanvallers in FIFA 17.

Onze voorspelling (prediction)

Bij de andere linies hebben wij veel goede voetballers in onze voorspelling staan. Bij de aanvallers is het allemaal wat makkelijker. Net zoals de afgelopen jaren zijn Messi en Ronaldo een absolute zekerheid, dus de posities LW en RW (left winger, right winger – beiden vleugelaanvallers) zijn dus al bezet. De rating van Messi schatten wij als TOTY aanvaller / forward in op 98 overall en die van Ronaldo op 99. Dit was vorig jaar nog andersom. Hoewel Messi hoogstwaarschijnlijk meer goals heeft gemaakt, heeft Ronaldo een EK gewonnen.

Dan blijft alleen nog de positie van aanvaller over. Vorig jaar werd hier Neymar nog geplaatst. Dit is mogelijk omdat er niet vastgehouden wordt aan de vaste posities als dit niet kan. Wij verwachten dat Suarez (Barcelona) de ST positie in gaat nemen.

TOTY rating FIFA 17Ook een (kleine) kans op TOTY forward card

  • Neymar Jr. (Geen uitleg nodig)
  • Antoine Griezmann (topscorer EK 2016)
  • Eden Hazard (vorm teruggevonden en meeste assists EK 2016)
  • Zlatan Ibrahimovic (Omdat Zlatan)
  • Gonzalo Higuain (Top 10 meeste doelpunten in Europa, doelpuntenmachine)
  • Robert Lewandowski (Goaltjesdief)
  • Vincent Janssen (Nee, hij maakt 0 kans)

Welke drie spelers komen er in op de TOTY Forward posities volgens jou?

DE WINNAARS:

MESSI
RONALDO
SUAREZ

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!

Goedkope FIFA Coins & Points

Koop de voordeligste FIFA Coins en Points met snelle levering. IGVault biedt de beste prijzen zonder banrisico. Gebruik onze promocode IGVFUT voor 6% korting.