FIFA 17 coins verdienen

Wil je snel meer coins verdienen in FIFA 17 Ultimate Team? Wij hebben deze gids/guide voor je gemaakt, zodat je vlot de beste spelers kunt gaan kopen! FUT coins zijn soms wat controversieel, ze zijn je belangrijkst – samen met FIFA points- de enige manier om nieuwe spelers te kopen in FIFA 17 Ultimate Team. Als je het kunt betalen om nieuwe packs te kopen, dan is dat een leuke optie. Je weet immers nooit wat je tegenkomt. Anders ben je gedoemd tot het handelen op de transfermarkt of de FUT 17 draft toernooien spelen om zo meer coins te verdienen.

FIFA coins kopen

Je kan natuurlijk ook coins met echt geld kopen. Er zijn zeer betrouwbare coinsellers te vinden die je willen helpen voor weinig geld. Je kan natuurlijk ook Points kopen van EA zelf, maar deze zijn wellicht aan de dure kant vergeleken met de andere methode. Bekijk eens vrijblijvend de onderstaande websites. Zij zijn allemaal door ons getest en betrouwbaar gevonden, misschien dat zij jou verder kunnen helpen.

Coins verdienen, gratis en snel FIFA 17 coins

Als je hier bent gekomen via de zoekmachine of via onze blog, dan ben je hier niet om coins te kopen, maar om de tips. Je wilt snel gratis coins verdienen in FIFA 17, om de beste spelers te kunnen betalen. Dit begrijpen wij. Wij hebben dus een groot aantal tips op een rij gezet hoe je gratis FIFA coins kunt verdienen, zonder zelf maar ook een cent te hoeven betalen.

Hoe verdien je FIFA coins in FIFA 17 Ultimate Team

fifa-17-ultimate-team-coins-verdienenHieronder vindt je alle manieren die wij uitgekozen hebben. Natuurlijk zijn er meer manieren om coins te verdienen in FIFA 17, maar deze opties achten wij het beste.

  • Wedstrijden spelen in de Ultimate Team mode – De meest voor de hand liggende manier om coins te verdienen in FIFA 17 is door simpelweg voetbalwedstrijden te spelen. Gemiddeld gezien ontvang je 400 coins voor een gewonnen wedstrijd tegen een menselijke tegenstander in de FUT 17 Online modus. Je kunt ook strafpunten krijgen of een uitzonderlijk goede wedstrijd spelen. Hierdoor krijg je wellicht iets meer of iets minder coins per wedstrijd. Als je dit een tijdje doet – afhankelijk van je win ratio – dan krijg je nog extra beloningen als je online promotie maakt of een divisie wint. Hierdoor loopt het aantal FIFA 17 coins zeker op, het duurt alleen soms wat lang.
  • EAS FC Coin Boosts – Je kunt in de EA Catalogus met je verdiende EA Football Club Credits een beperkt aantal Coin boosts vrijspelen. Deze credits heten ook wel FCC’s. Deze krijg je o.a. als je veel games speelt, handelt op de transfermarkt en verschillende onderdelen van FIFA 17 speelt, dus ook de Career. Het verdienen van FCC’s gaat best snel overigens. Je kunt verschillende beloningen vrijspelen, waaronder de Coin Boosts. Hier krijg je bijvoorbeeld de komende 5 FUT wedstrijden 200 coins exta of bij een andere coin boosts 1000 coins extra. Vergeet deze zeker niet aan te zetten! Hierdoor loopt het aantal verdiende coins zeker op per wedstrijd.
  • De wekelijkse uitdagingen en toernooien spelen – Elke week zet EA in FIFA 17 Ultimate team een aantal challenges voor jou klaar. Als je deze voltooid krijg je extra gratis coins. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad die je kiest, is het prima te doen. Log dus sowieso iedere week een keer in om er zeker van te zijn dat je geen gratis FIFA 17 coins mist! Dit zou natuurlijk zonde zijn.
  • Handelen op de transfermarkt – Ook al is de transfermarkt overladen met bots, mensen die het full-time doen en andere gehaaide handelaren. Ook voor jou ligt er nog genoeg gratis coins klaar. FIFA 17 coins verdienen is niet moeilijk, als je weet wat je aan het doen bent. Zoek eens goed rond op YouTube voor de nieuwste en beste tips voor de transfermarkt. Of zoek eens veilingen op die bijna afgelopen zijn. Koop de kaarten waar jij denkt winst op te maken. Als je een OTW kaart tegenkomt, is het erg verstandig om deze gewoon te kopen als het voor een mooie prijs is.

De beste manier om coins te verdienen in FIFA 17 Ultimate Team uitgelicht

De bovenstaande methoden zijn in het algemeen de beste manieren om legaal snel coins te verdienen in FUT 17. Wij hebben, volgens ons, de beste manier gepakt en lichten deze nog even toe. We moeten er wel bij zeggen dat het sterk afhankelijk is van jouw speelstijl en handelsvermogen wat voor JOU de beste stijl is voor coins FIFA 17 verdienen.

Veel mensen spelen willekeurig aftrappen in FIFA Ultimate Team, maar dat is niet de beste tactiek. De volgende tactiek werkt het beste als je gewoon door het spelen zelf, snel FIFA 17 coins wilt hebben. Als je deze methode volgt, krijg je tussen de 5.500 en 10.000 coins per uur. Een prima ‘salaris’ al zeggen wij zelf!

  • De belangrijkste tip: Zet natuurlijk als eerste de coin boosts aan. Dit moet je niet vergeten, want anders laat je de komende wedstrijden gewoonweg teveel coins liggen. En gratis coins, die moet je nooit laten liggen!
  • Ga naar Online Leagues en ga aan de slag. Je verdient nu gemiddeld meer dan 600 coins per wedstrijd, als je de slechtste coin boost hebt aangezet. Een volledige online wedstrijd spelen zal niet meer dan een tien tot twaalf minuten in beslag moeten nemen. Je krijgt na de wedstrijd een boost in coins en als je promotie maakt, krijg je nog eens duizenden extra gratis FIFA 17 coins voor jou Ultimate Team! FIFA 17 coins verdienen was nog nooit zo makkelijk.
  • Als je uiteindelijk meer dan 15.000 munten hebt verzamelt, moet je jezelf inhouden om niet twee (of één) dure pack te kopen natuurlijk. Koop een entreeticket voor de FUT17 Draft modus. Je moet hier wel wat zekerder van je zaak zijn en geen beginner zijn. Je moet namelijk een groot aantal van de wedstrijden winnen om je inzet terug te krijgen. Je krijgt hier als beloning packs en coins.

FIFA 17 points playstation 4

De transfermarkt bespelen om 12.000+ coins per uur te verdienen

Als je eigenlijk helemaal geen zin hebt om ‘gewoon’ wedstrijden te spelen voor FIFA 17 coins verdienen, dan kun je ook goed gaan handelen op de transfermarkt. Wij hebben een groot aantal belangrijke tips op een rij gezet voor je.

  • Zorg dat je van tevoren een klein budget hebt opgebouwd door de bovenstaande methode te volgen. Met die coins ga je géén packs kopen (doe nou niet! Je packed toch Messi of Ronaldo niet), maar slim handelen op de FIFA 17 transfermarkt. Ga op zoek naar een speler waar veel vraag naar is, maar wel binnen je budget past. Als je niet weet waar je moet beginnen, zijn spelers uit de Engelse Premier League of de Spaanse La Liga een zeer verstandige keuze om mee te beginnen. Ook posities waar mensen niet vaak mee spelen in de opstellingen zoals de RB (RechtsBack) en de Central Forward (Centrale spits). Deze komen namelijk minder voor in de populaire opstellingen die gebruikt worden in de game.
  • Ga op zoek naar de gemiddelde Buy Now (Koop nu) prijs van de speler. Zoek op de specifieke kaart en kijk naar de gemiddelde prijs waar hij direct voor te kopen is. Je weet nu voor hoeveel coins de kaart gemiddeld verkocht wordt. Schrijf dit bedrag aan coins op en koop alles wat onder dit aantal zit op. Ze de players direct weer te koop voor het gemiddeld – of iets hoger- aantal coins. Bam! Coins verdienen!
  • Tip: Je moet verplicht 5% ‘belasting’ betalen aan de maker van de game. Bereken deze dus goed mee voordat je gaat handelen. Je moet natuurlijk wel een paar honderd coins winst maken per keer.

 

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!