OTW Ones to Watch FIFA 17FIFA 17 Ultimate Team heft dit jaar nieuwe kaarten geïntroduceerd. Dit zijn geen normale kaarten, in form kaarten of record kaarten. Nee, het zijn Ones To Wach (‘degenen om naar te kijken’) kaarten. Dit is een geheel nieuw concept binnen Ultimate Team en wij zijn erg enthousiast over wat deze kaarten in de toekomst gaan betekenen voor het spel. Wat zijn de OTW kaarten eigenlijk en hoe kom je er aan?

Wat zijn OTW kaarten in FIFA 17 Ultimate Team?

EA heeft in totaal 23 spelers handmatig geselecteerd. Deze spelers zijn allemaal jonger dan 30 jaar en hebben een belangrijke transfer gemaakt afgelopen zomer. Het zijn dus niet willekeurige spelers, maar echt supersterren in de maak. Deze FUT kaarten veranderen van rating, iets wat nog nooit is gebeurd in de game. De Ones to Watch cards veranderen mee met de vorm van de speler. Als bijvoorbeeld Renato Sanches (Bayern München) een Team of The Week kaart krijgt, omdat hij bijvoorbeeld drie doelpunten tegen Borussia Dortmund heeft gemaakt, dan veranderd zijn OTW kaart mee.

Goede investering?

Jazeker. Op het moment zijn de Ones To Watch kaarten in FIFA 17 een van de beste investeringen die je kunt doen in Ultimate Team. Helaas zijn de kaarten zeer duur, omdat iedereen deze wilt hebben natuurlijk. Ook zal je zelf goed in moeten gaan schatten welke speler het wel eens goed kan gaan doen. Denk jij bijvoorbeeld dat de FIFA 17 Career held Breel Embolo een sterk seizoen gaat draaien? Dan kun je hem kopen en hopen dat het zo is. Dan maak je misschien wel miljoenen coins winst.

Voor extra coins voor heel weinig geld, kun je eens vrijblijvend een kijkje nemen bij de volgende websites. Deze bieden allemaal FIFA 17 coins en points aan voor een zeer leuke prijs.

OTW handel tip

Wij zullen jullie een klein beetje op weg helpen met de perfecte tip voor de OTW kaarten. De spelers Alisson Rames Becker (AS Roma), Nicolás Gaitán (Atlético Madrid) en Grzegorz Krychowiak (Paris Saint-Germain) zijn uniek in hun rol bij de Ones to watch kaarten. Alisson is GK, Gaitán de LM en Krychowiak een CDM. Dit zijn de enige kaarten met deze rol. Als deze spelers flinke verhogingen gaan krijgen, dan betekent dat nog extra coins, omdat er geen alternatief op de FIFA 17 transfermarkt aanwezig is. Alsjeblieft! En nu nog hopen dat deze spelers het extreem goed gaan doen.

Alle Ones To Watch FIFA 17 spelers op een rij:

Speler Postie Startrating
Alisson GK 80
Stones CB 78
Umtiti CB 82
Bailly CB 82
Mustafi CB 83
Hummels CB 87
Krychowiak CDM 84
Dembélé CM 77
Sanches CM 78
Kanté CM 81
Pjanić CM 85
Pogba CM 89
Gaitán LM 85
Embolo RM 76
Sane RM 79
Mané RM 79
De Paula CAM 80
Ben Arfa CAM 84
Batshuayi ST 81
Sansone ST 82
Morata ST 82
Milik ST 83
Higuaín ST 88

Geld verdienen met de OTW kaarten

Naast de bovenstaande tip, is het gewoon erg belangrijk dat je spelers koopt waarmee jij denkt winst te maken. Pogba heeft bijvoorbeeld een slome start aan het begin van seizoen gehad en Mané van Liverpool heeft een geweldige start gemaakt. Denk jij dat Mané dit het gehele seizoen vol gaat houden? Dan moet je hem kopen. Denk jij dat Pogba zijn geld waar gaat maken? Dan investeer je miljoenen coins in de –nu al onbetaalbare- OTW kaart van de Fransman.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!