FIFA 17 android appWij krijgen de laatste tijd veel de vraag “Wanneer kan ik FIFA 17 spelen op mijn mobiel of tablet?”. Wij hadden verwacht dat EA de mobile game sneller uit zou geven, maar dat was niet zo. Gelukkig is het nu eindelijk zover. FIFA 17 Mobile is eindelijk uit voor iOS en Android! En meteen goed nieuws: FIFA 17 FUT app is slechts 100MB groot. Dit was in het verleden nog wel eens tien keer zoveel. Hoe werkt de FIFA 17 app en hoe kan je hem downloaden?

FIFA 17 Mobile Voetbal/Football

De app was eind september 2016 al verkrijgbaar voor op de Android via een APK. Dit is helaas niet wat wij aanraden bij het downloaden van apps op Android toestellen. Toch deden mensen die massaal en –achteraf- zonder al te veel risico. De app is gelukkig nu wel legaal uit voor op Android en iOS. Wij zijn er heel blij mee!

Wat kun je in FIFA 17 mobile?

FIFA 17 mobile Veel mensen verwarren deze applicatie met de web app van FIFA 17, maar dat is het totaal niet. Het is echt het bekende voetbalspel, maar dan op je mobiel of tablet. Er zijn een aantal veranderingen ten opzichte van de vorige versie, maar in grote lijnen blijft het hetzelfde.

Team bouwen en managen

Net zoals in de FIFA 17 versie voor op de consoles, kun je een eigen Ultimate Team bouwen. Je kunt ook kiezen uit een van de 650 bestaande teams uit meer dan dertig wereldwijde divisies. In totaal kun je FIFA 17 mobile app met ruim 17.000 spelers spelen.

Dagelijkse events

Net als vorig jaar zijn er dagelijks evenementen waarbij je veel FIFA coins Android of FIFA coins iOS kunt winnen. Zorg dus dat je dagelijks inlogt op de app, ook al speel je niet.

Attack modefifa 17 ios mobiel

De attack modus heeft dit jaar nieuwe controls. Wij moeten hier nog heel erg aan wennen, maar vinden het niet onprettig werken en stiekem wel leuk. Met de oude manier van spelen werd het op gegeven moment we heel makkelijk om de mobiele app van FIFA te verslaan.

Skills trainen van spelers en Ultimate Team

Als je ervoor kiest om een eigen team op te bouwen, dan kun je ook de spelers trainen, werken aan de skills en handelen op de transfermarkt. Net zoals in FIFA 17 Ultimate Team op de consoles en PC, is het belangrijk om snel coins te verdienen. Dit is op Android en iOS niet altijd even makkelijk, dus je kunt er voor kiezen om deze te kopen.

fifa-17-tablet-iosWaar kun je de game downloaden?

iOS: FIFA Mobile Football
Android: FIFA Mobile Voetbal

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!