Playstation 3 (PS3)

FIFA 20 Coins PS3

fifa coins ps3FIFA is – tegen alle verwachtingen in – gewoon weer beschikbaar voor op de Playstation 3. Hier zijn wij in ieder geval weer erg blij mee. Zo is ook FIFA 20 weer bereikbaar voor een groter publiek. Natuurlijk zijn de graphics en functionaliteiten niet hetzelfde als bij de nieuwere consoles. Toch ziet het er niet onaardig uit. Gelukkig is het leukste (onze mening) onderdeel FIFA Ultimate Team ook beschikbaar voor op de PS3. Om een zo goed mogelijk team samen te stellen, moet je veel FIFA coins PS3 hebben. Deze kun je natuurlijk zelf verdienen door bijvoorbeeld heel veel wedstrijden te spelen of coin bonussen in te zetten. Deze kun je kopen met EASFC points. Maar je kunt ook besluiten om goedkoop (vele malen goedkoper dan de duren FIFA Points van EA zelf) coins te kopen voor de FUT.

Hoe PS3 coins kopen voor FIFA?

Je kunt op meerdere manieren coins kopen voor de PS3, maar de beste manieren vinden wij FIFA comfort trade en een PS3 points account. Wij zullen hieronder verder ingaan op het fenomeen FIFA Comfort trade coins PS3.

De beste deals voor PS3 coins

Wij speuren dagelijks het internet af (oké, met hulp van onze behulpzame bots) naar de goedkoopste FIFA coins voor de Playstation 3. Hieronder vindt je de beste prijzen voor de methode comfort trade. Natuurlijk kun je ook kijken naar een Points Account PS3 of een andere methode. Op het moment is het voordelig om het via comfort trade te doen. Check de goedkoopste ps3 FIFA coins hieronder:

Snel PS3 coins krijgen

Als je voor de bovenstaande manier kiest om coins te kopen, kan het een tussen de 1 en 12 uur duren voordat jij de coins op jouw psn account hebt. Wil je sneller coins hebben, omdat je meteen wilt spelen (wij begrijpen jouw ongeduld wel), dan is het wellicht een optie om een mule account te kopen. Dit is een nieuw FIFA Playstation 3 account volgeladen met coins of points.

De beste aanbieders

Je kunt op meerdere manieren snel aan ps3 coins komen bij de volgende betrouwbare aanbieders. Wij hebben deze allemaal meerdere keren uitvoerig getest.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!