Consoles

Consoles waar je FIFA op kunt spelen

FIFA komt de afgelopen jaren uit op meerdere consoles en besturingssystemen. Ook is er een mobiele applicatie gemaakt, speciaal voor de mensen die geen console hebben of die zó verslaafd zijn dat zij ook FIFA Ultimate Team willen spelen wanneer zij niet thuis zijn. Wij horen hier ook bij. De nieuwste versie van de game is FIFA 17. Tegen alle verwachting in is FIFA 17 ook nog uitgekomen op de oudere consoles. Wijzelf hadden dit ook niet kunnen voorspellen, maar zijn er wel blij mee. Zo hebben nog meer mensen toegang tot het geweldige spel. Voor alle consoles, besturingssystemen en apps is het mogelijk om goedkoop FIFA coins kopen. De volgende consoles zijn beschikbaar om de game op te spelen, coins voor te kopen en goedkope FIFA points:

Playstation 4 (PS4) en Playstation 3 (PS3)

Consoles ps4De consoles van het merk Sony zijn al jaren zeer populair om op te gamen. In 1995 werd de Playstation console uitgebracht op de Europese markt, dus ook in Nederland en België. De nieuwste PS4 valt onder de vijfde generatie. FIFA 17 kan zowel op de PS3 als de PS4 gespeeld worden. Je kunt hier coins voor kopen op verschillende manieren. Bekijk alle FIFA coins PS4 of de FIFA coins PS3.

Xbox One en Xbox 360

De Xbox is een game console van Windows en kwam zes jaar later dan de PlayStation voor het eerst op de markt. De Xbox One en de oudere 360 versie zijn geliefde consoles bij veel console-gamers. Vooral de vorm en hanteerbaarheid van de controller wordt door velen geroemd. FIFA 17 en Ultimate Team FIFA kan worden gespeeld op allebei de consoles. Je kunt hier ook coins en points voor kopen. Bekijk alle aanbiedingen FIFA coins Xbox One of de deals FIFA coins Xbox 360.

Windows PC

Helaas is er nog steeds geen stabiele versie voor mensen die wel een PC hebben, maar geen Windows besturingssysteem. De Windows PC is zeer populair voor gamers om FIFA op te spelen. FIFA 17 is dan natuurlijk ook beschikbaar voor op de PC. FIFA 17 PC Coins zijn relatief goedkoop vergeleken met de consoles. Bekijk alle aanbiedingen FIFA coins PC.

fifa-17-androidFIFA 17 Ultimate Team app

Als je graag op mobiel of tablet wilt gamen, kun je de Ultimate Team app downloaden. Dit is mogelijk als je beschikt over een Android of iOS toestel. Je kunt dan ook goedkope coins kopen om jouw mobiele FIFA Ultimate Team compleet te maken! Bekijk alle aanbiedingen FIFA coins Android of de deals FIFA coins iOS.

FIFA coins en FIFA points kopen met korting?

We hebben een hele leuke deal met onze favoriete aanbieder. Je krijgt nu 20% extra korting op FIFA points en FIFA coins als je je aanmeldt via de onderstaande button!